• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Rossi και Hayden περιμένουν τον Spies.
Οι δύο αναβάτες μιλούν για το καινούριο πρόσωπο της Tech 3 Yamaha.
Νέα 02/10/2009 - 10:24

Εκτός απο τον Valentino Rossi που περιμένει τον Αμερικανό Ben Spies στο Πρωτάθλημα MotoGP του 2010 με ενδιαφέρον και ο Nicky Hayden έκανε δηλώσεις για τον συμπατριώτη του.

 

"Δεν είμαστε πολλοί αναβάτες στην κατηγορία, αλλά η ποιότητα ανεβαίνει με τον ερχομό του Ben Spies. Νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση να έρθει τώρα στα MotoGP. Φέτος κέρδισε σημαντικές εμπειρίες, είναι ακόμα νέος και τον περιμένω δυνατό την επόμενη χρονιά. Σίγουρα πάντως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στην καινούρια μοτοσυκλέτα και να μάθει τις πίστες", δήλωσε ο Rossi.

 

"O Ben ανήκει στα MotoGP και ανυπομονώ να τον δω να οδηγεί μαζί μας", δήλωσε ο Hayden. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 έδειξε πως ενδιαφέρεται και αυτός για την είσοδο του Spies στη μεγάλη κατηγορία.

 

Παράλληλα σχολίασε το πόσο δύσκολο ήταν για τον εργοστασιακό αναβάτη της Ducati στα Superbike, τον Michel Fabrizio να οδηγήσει ανταγωνιστικά στα ΜοtoGP, ενώ το αντίθετο συνέβη με τον Marco Simoncelli των 250cc, που διέπρεψε στον αγώνα του Π. Π Superbike στην Imola (3ος στο β' σκέλος).

 

Συμπληρώνοντας ο Hayden είπε: "Δεν τον γνωρίζω καλά, ήταν team mate του αδελφού μου Tommy, αλλά είναι πολύ καλός αναβάτης και πιστεύω πως μπορεί να τα πάει καλά και στα MotoGP".

 

Υπενθυμίζουμε πως ο Ben Spies που θα αγωνιζεται με την ομάδα της Yamaha Tech3 το 2010 στα MotoGP, φέτος οδηγεί για την εργοστασιακή ομάδα της Yamaha στο Παγκόσμιο Superbike και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μέχρι στιγμής, με ελάχιστους βαθμούς λιγότερους, πίσω απο τον Nori Haga (Ducati) και θεωρείται σημαντικός διεκδικητής του τίτλου.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Ανακοίνωση από τη διοργανώτρια αρχή για τους κινητήρες.

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Δέκα Χρόνια Grand Prix.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα