• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Οι δηλώσεις της ομάδας της Fiat Yamaha.
Τι λένε οι πρωταγωνιστές για τα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
Νέα 02/10/2009 - 21:11

Μετά από διακοπή ενός μήνα τα MotoGP επιστρέφουν στη δράση από την πίστα του Estoril. H ομάδα της Fiat Yamaha δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, γράφοντας τους δύο ταχύτερους χρόνους στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής. Ακολουθούν οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

 

"Είναι ευχάριστο να επιστρέφουμε σε δράση μετά από ένα μήνα, αλλά ταυτόχρονα και ιδιαίτερα δύσκολο. Κάναμε εξαιρετική δουλειά και είμαι ικανοποιημένος από το ξεκίνημά μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά το σαββατοκύριακο αυτό. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε ο Casey και φαίνεται ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τέλος θέλω να αναφερθώ σε ένα ειδικό αυτοκόλλητο που έχω στο fairing μου, σε αυτό τον αγώνα. Είναι αφιερωμένο στον Lucas Sembera, ένα νεαρό Τσέχο αναβάτη που είχε ένα ατύχημα πριν από δύο εβδομάδες. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση", δήλωσε ο Lorenzo, που έγραψε το ταχύτερο χρόνο.  

Fiat Yamaha Estoril 2
Fiat Yamaha Estoril 2

 

"Είναι μια πολύ δύσκολη πίστα για να αγωνιστούμε μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, αλλά πιστεύω πως αύριο θα τα πάμε καλύτερα. Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας όταν φρενάρουμε δυνατά, και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε αύριο. Είμαστε ήδη αρκετά γρήγοροι, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης ώστε να τα δώσουμε όλα στις κατατακτήριες", δήλωσε ο Rossi που ήταν δεύτερος στις δοκιμές.

 

"Κάναμε καλή αρχή. Είναι φανερό ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά σε όλες τις πίστες. Ο Jorge είναι ήδη κάτω από το ρεκόρ πίστας, παρότι μεσολάβησε ένα μεγάλο διάλειμμα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όμως θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε εν όψει των κατατακτήριων δοκιμών", δήλωσε ο Daniele Romagnoli.

 

"Ξεκινήσαμε εξαιρετικά. Έχουμε ακόμα δουλειά αλλά είναι φανερό ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλους γύρους, ώστε να βρεθούν οι ιδανικές ρυθμίσεις, αυτό όμως θα γίνει αύριο", σχολίασε ο Davide Brivio.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Δέκα Χρόνια Grand Prix.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Δείτε σε φωτογραφίες το νέο fairing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA