• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Σκέψεις-Αστραπή!
Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ιταλού
Νέα 16/10/2017 - 13:36

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Andrea Dovizioso, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι μπορεί σε δύσκολες συνθήκες να σκέφτεται αστραπιαία και με διαύγεια.

 

Ο Ιταλός άρπαξε την ευκαιρία από ένα λάθος του Marquez στο τέλος του αγώνα στο Motegi και κατάφερε να πάρει τη νίκη, μειώνοντας στους 11β τη μεταξύ τους διαφορά.

 

«Όταν τον πέρασα ήθελα να κάνω μια μικρή διαφορά, αλλά δεν είχα άλλο λάστιχο πίσω. Ήταν δύσκολο να είσαι ακριβής και όλα παίχτηκαν στη στρατηγική».

 

«Έπρεπε να είσαι στο κατάλληλο σημείο τη σωστή στιγμή. Είχα τα δικά μου πλεονεκτήματα στη μάχη αυτή».

 

«Ήμουν δυνατός στα φρένα και φρέναρα τέλεια. Έκανε και το λάθος στην 8 όταν ήμουν πίσω και ίσως όχι τόσο κοντά για να κάνω επίθεση στην 11».

 

«Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω τα πάντα τέλεια στις δυο στροφές, για να φτάσω έτοιμος στην 11 και αυτή ήταν η στρατηγική μου από την αρχή».

 

«Δεν ήταν εύκολο γιατί έκανε πολύ καλό χρόνο, αλλά τελικά νικήσαμε και αυτή η νίκη είναι καλύτερη απ’ την Αυστρία, διότι εδώ δεν περίμενα να κερδίσω όπως εκεί».

 

Τέλος, μίλησε για την αστραπιαία ικανότητά του να εκτιμά καταστάσεις μέσα στον αγώνα και να παίρνει τη σωστή απόφαση.

 

«Σκέφτομαι πολλά μέσα στον αγώνα. Όταν τον πέρασα στην 11 σκεφτόμουν ήδη την Αυστρία. Όλα γίνονται αστραπιαία μέσα στο μυαλό σου και για μένα είναι εύκολο να σκέφτομαι πολλά και να είμαι συγκεντρωμένος».

 

«Γι’ αυτό είχα αυτή τη γραμμή και προετοιμάστηκα για το τέλος. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά μου και δεν μου κάνει έκπληξη».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Χάνει τη νίκη ο Aegerter!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν ξέρω...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα