• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TECH 3 YAMAHA: Spies και με τη βούλα!
Επισημοποιείται η συνεργασία, όπως όλοι περίμεναν.
Νέα 01/10/2009 - 17:29

Τα όσα γράφονταν και ακούγονταν τις τελευταίες μέρες, τελικά πραγματοποιήθηκαν. Ο Ben Spies θα οδηγεί για την ομάδα της Monster Yamaha Tech 3 στα MotoGP , την επόμενη χρονιά. Ο Spies θα πλαισιώσει στη δορυφορική ομάδα της Yamaha τον πολύπειρο Colin Edwards, δίνοντας έτσι αμιγώς Αμερικανικό χρώμα στην Μοnster Tech 3.

 

O 25χρονός έρχεται στα MotoGP με πολλές υποσχέσεις, αν κρίνει κανείς από το πρόσφατο βιογραφικό του. Ο Spies πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος, στην πρώτη του χρονιά στα WSBK με την Yamaha, έχοντας προηγουμένως κερδίσει τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα AMA Superbike, με την Suzuki.

 

"Θέλω να ευχαριστήσω την Yamaha για την πίστη που μου δείχνει. Μου φέρονται σα να είμαι βασιλιάς. Πρόσφατα μου ζητήθηκε να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Υπέγραψα κατ' αρχήν για τα WSBK, μετά όμως σκέφτηκα ότι στην ηλικία μου ήταν καιρός να κάνω το επόμενο βήμα", δήλωσε ο Spies.

Tech 3 Yamaha
Tech 3 Yamaha

 

"Μπροστά μου έχω δύο προκλήσεις τώρα: Κατ' αρχήν να ολοκληρώσω τη φετινή χρονιά με επιτυχία και έπειτα να μετακομίσω στα MotoGP. Ο Herve Poncharal της Tech 3 με στηρίζει και με βοηθάει πολύ. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά και στόχος μου είναι να είμαι στην πρώτη οκτάδα. Νομίζω ότι θα είναι μια καλή επίδοση με δεδομένο το επίπεδο του Πρωταθλήματος και το ταλέντο των μελλοντικών αντιπάλων μου", πρόσθεσε ο Αμερικάνος.

 

Ο Lin Jarvis, επικεφαλής της Yamaha Motor Racing, πρόσθεσε: "Ο Ben αποφάσισε τελικά να κάνει τη μετάβαση στα MotoGP. Η Yamaha εξέτασε τα δεδομένα και μαζί με την Tech 3 κατάφερε να ολοκληρώσει το θέμα. Ο Ben έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην πρώτη του χρονιά στα World Superbike και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον υποδεχτούμε στα MotoGP, νωρίτερα από ότι αναμενόταν."

 

"Πιστεύουμε ότι ο Ben θα προσαρμοστεί γρήγορα και ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει τον Τίτλο στο μέλλον. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του", ολοκλήρωσε ο Jarvis.

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: O Stoner είναι εδώ!

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥ ROSSI!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA