• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Αντέγραψα τον Rossi
Και μου βγήκε!
Νέα 07/08/2017 - 11:51

Ένα GP που ξεκίνησε «...με το χειρότερο τρόπο από τότε που ήρθα στην Yamaha» κατάφερε να ολοκληρώσει μ’ ένα βάθρο ο Maverick Vinales.

 

Ο λόγος; Όπως παραδέχτηκε χωρίς ενδοιασμούς και ο ίδιος, το γεγονός ότι αντέγραψε τις ρυθμίσεις του Valentino Rossi.

 

«Αντέγραψα το set-up του Rossi και δούλεψε. Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που κάναμε με την ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν καλύτερο απ’ ότι ήλπιζα».

 

«Αν άλλαζα μοτοσυκλέτα νωρίτερα, θα έπαιρνα τη θέση του Pedrosa. Όμως είναι ένα σημαντικό βάθρο, σχεδόν τόσο καλό όσο η νίκη! Είναι πολύτιμοι βαθμοί».

 

«Ανέκτησα λίγο από την αυτοπεποίθησή μου  και μπόρεσα να κρατήσω έναν καλό ρυθμό στον αγώνα. Απλά μου πήρε λίγο χρόνο παραπάνω να φέρω τα σλικ στη σωστή θερμοκρασία».

 

Ο Vinales κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ την τελευταία φορά που είχε καταφέρει να τερματίσει αγώνα μέσα στην τριάδα των πρώτων, ήταν στο Mugello.

 

«Στην αρχή της σεζόν πίστευα ότι θα ήμουν στο βάθρο σε κάθε αγώνα, αλλά μετά τα πράγματα άλλαξαν».

 

«Αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να δουλέψω συστηματικά με το νέο πλαίσιο για 2-3 αγώνες. Γι’ αυτό το τεστ θα είναι σημαντικό εδώ».

 

Κάποιες φορές φαίνεται ότι ο νεαρός Ισπανός είναι πολύ σκληρός με τον ίδιο του τον εαυτό.

 

«Ναι, αλλά είναι αυτή η νοοτροπία που με έχει φέρει σ’ αυτά τα επίπεδα. Πάντα απαιτώ το μέγιστο από μένα επειδή θέλω να νικάω».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Σήμερα είχα

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πολλά λάθη στρατηγικής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα