• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μέχρι το τέλος της καριέρας μου;
Θα καταφέρω να πάρω βάθρο σε flag-to-flag αγώνα!
Νέα 06/08/2017 - 21:46

Όπως φαίνεται, με τον έναν τρόπο ή τον άλλον, σε κάθε αγώνα flag-to-flag είτε ο Valentino, είτε η ομάδα του θα κάνουν το λάθος.

 

Πάντως ο Ιταλός δεν χάνει την αίσθηση του χιούμορ του: «Η μόνη ικανοποίηση είναι ότι ενώ συνήθως μόνο εγώ τα κάνω σαλάτα, τώρα ήταν κι άλλοι 3-4 μαζί μου».

 

Ή σε άλλο σημείο της συνέντευξης τύπου που έδωσε για τους δημοσιογράφους σήμερα, αρκετά μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε:

 

«Ελπίζω μέχρι το τέλος της καριέρας μου να καταφέρω να πάρω ένα βάθρο σε αγώνα flag-top-flag».

 

Ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας:

 

«Δεν είναι κομψό να πω ποιός έφταιγε ή ακριβώς το τι έγινε, όμως σίγουρα υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας».

 

«Δεν είναι το ίδιο με το Sachsenring πέρυσι. Τότε μου είχαν δείξει στην ταμπέλα να βγω, αλλά εγώ δεν σταμάτησα. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είχαμε πει ότι αμέσως μόλις μου έλεγαν να βγω, θα το έκανα».

 

«Όμως η ειδοποίηση ήρθε ένα γύρο αργότερα...» Και πάλι αστειευόμενος είπε: «Ίσως φταίει που σε τέτοιες συνθήκες είμαι πάντα μπροστά. Πάω πολύ γρήγορα στο βρεγμένο! Πέρα από την πλάκα δεν είχαμε και τύχη».

 

«Η Honda είναι καλύτερη από εμάς σε αυτές τις συνθήκες και όταν ο Pedrosa μπήκε μέσα, πολλοί τον ακολούθησαν αποκτώντας πλεονέκτημα».

 

«Παραδέχομαι ότι τέτοιου είδους αγώνες δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά είμαι βέβαιος ότι μέχρι να τελειώσει η καριέρα μου θα πάρω βάθρο σε flag-to-flag αγώνα (σ.σ. γελάει)».

 

«Κρίμα πάντως, γιατί θα παίρναμε σημαντικούς βαθμούς. Αν ήταν στεγνός αγώνας από την αρχή θα πάλευα για το βάθρο και ίσως κάτι παραπάνω αν ήταν στο βρεγμένο».

 

«Παραδέχομαι και πάλι ότι σε τέτοιες συνθήκες, δεν μπορώ να κατανοήσω ακριβώς το πότε είναι η σωστή στιγμή να βγω. Δεν είναι το δυνατό μου σημείο».

 

«Θα ήταν καλύτερα να ήμουν 10β πίσω από τον Marquez και όχι 22β, αλλά το Πρωτάθλημα είναι ακόμα ανοιχτό».

 

«Όπως και να ‘χει, δουλέψαμε καλά όλο το Σ/Κ κι εγώ το διασκέδασα ερχόμενος από τόσο πίσω και στο τέλος έχασα για πολύ λίγο το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πολλά λάθη στρατηγικής

« Προηγούμενο άρθρο

Η λάθος επιλογή ήταν κλειδί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα