• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Άσχημη θέση;
Καλή αίσθηση!
Νέα 04/08/2017 - 21:55

Κοιτάζοντας κανείς τα σημερινά αποτελέσματα της πρώτης ημέρας στην πίστα του Brno, θα μπορούσε εύκολα να τη χαρακτηρίσει καταστροφική για τον Valentino Rossi.

 

Ο Ιταλός άσος της Movistar Yamaha είναι στην 14η θέση, ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία. Ωστόσο δεν είναι λίγες φορές που τα φαινόμενα απατούν...

 

«Η θέση μας είναι πολύ άσχημη, όπως έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις φέτος», παραδέχεται ο Vale για να προσθέσει όμως:

 

«Η αίσθησή μου πάντως είναι πολύ καλή..! Στις ΕΔ2 είχα ένα τεχνικό θέμα με τη μια μοτοσυκλέτα και άλλαξα στην άλλη κι έβαλα τα ίδια ελαστικά διότι ήθελα να συγκρίνω τις ρυθμίσεις».

 

«Γι’ αυτό και δεν βελτιώθηκα στο τέλος».

 

Επομένως είναι όλα υπό έλεγχο; «Με την ελπίδα ότι ο καιρός θα είναι καλός αύριο, ειδάλλως θα πρέπει να περάσω από τις ΚΑΤ1».

 

«Έχουμε ακόμα δουλειά με την M1 και ειδικά με την ισορροπία της. Νοιώθω όμως καλά πάνω της και ο ρυθμός μου δεν είναι κακός».

 

Στο βρεγμένο ο Rossi είχε ανέβει ως την 5η θέση της λίστας με τους χρόνους.

 

«Είμαι ευχαριστημένος με τις ΕΔ1, διότι με το στάνταρ πλαίσιο πάντα δυσκολευόμουν στη βροχή φέτος. Ωστόσο είχα καλή αίσθηση εδώ κι αυτό είναι καλό. Ειδικά με τις προβλέψεις για τον καιρό την Κυριακή».

 

Πάντως το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει στις κατατακτήριες, που έχουν αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία φέτος.

 

«Αύριο όλοι θα είναι πιο γρήγοροι, για την ώρα όμως οι βασικοί μου αντίπαλοι είναι ο Marquez, ο Pedrosa και ο Crutchlow. Με άλλα λόγια όσοι έκαναν δοκιμές εδώ. Αλλά και ο Folger δεν τα πήγε άσχημα».

 

Το τελευταίο του σχόλιο αφορούσε στο νέο φέρινγκ της Ducati:

 

«Δεν θέλω να κριτικάρω τους κανονισμούς, αλλά υποτίθεται ότι τα πτερύγια έπρεπε να εξαφανιστούν και μου φαίνεται ότι δεν έδωσε λύσεις (σ.σ. ο κανονισμός)».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν μπορώ να στρίψω!

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα