• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ2
Ταχύτερος ο Dovi στο στεγνό
Νέα 04/08/2017 - 21:35

Τη δύναμη της Ducati του - ειδικά στα ανηφορικά κομμάτια της πίστας του Brno - εκμεταλλεύτηκε ο Andrea Dovizioso και πήρε την πρώτη θέση στο στεγνό στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

 

Ο Dovi ήταν μόλις 13ος στις ΕΔ1 στη βρεγμένη πίστα του Brno, όμως η εικόνα αυτή άλλαξε στη συνέχεια.

 

Με το που ξεκίνησε το 45λεπτο, η πίστα είχε κρατήσει αρκετό νερό, όμως σταδιακά στέγνωνε και στο τέλος ο Dovi κατάφερε να κάνει το 1:56,3 που είναι τρία δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας.

 

Καθώς στέγνωνε η πίστα έδειξαν πάρα πολύ δυνατές και οι Honda, που έκαναν δοκιμές στο Brno μέσα στον Ιούλιο.

 

Όμως στα τελευταία λεπτά, όταν κάποιοι φόρεσαν καινούργια λάστιχα, είχαμε διαφοροποιήσεις στις πρώτες θέσεις, με τον εντυπωσιακό Jonas Folger να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

 

Η διαφορά του από τον Dovi ήταν στα τέσσερα δέκατα, ενώ κράτησε πίσω του για 21χιλ τον Danilo Petrucci. Ο άλλος αναβάτης της Monster Tech3, ο Zarco, ήταν τέταρτος.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο δυνατός Hector Barbera, ένας από τους αρκετούς αναβάτες που επωφελήθηκαν στο τέλος και κέρδισαν θέσεις στην κατάταξη. Το ίδιο ισχύει και για τον Scott Redding.

 

Ο Dani Pedrosa υποχώρησε στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow, ενώ ο Aleix Espargaro έβαλε την Aprilia μέσα στη δεκάδα, μπροστά από τον Marquez που δεν έβαλε μαλακό λάστιχο στο τέλος.

 

Δύσκολη ήταν η πρώτη ημέρα δοκιμών για τις εργοστασιακές Yamaha, που για μια ακόμη φορά είδαν πολύ μπροστά τις δορυφορικές Μ1 του 2016.

 

Έτσι ο Maverick Vinales ήταν μόλις 11ος και λίγο πιο πίσω του, στην 14η θέση, ολοκλήρωσε ο Valentino Rossi.

Νέο φέρινγκ έφερε στην πίστα η Honda, αλλά πραγματικά αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν το νέο - τελείως διαστημικό - φέρινγκ της Ducati, το οποίο οδήγησε ο Lorenzo αλλά δεν τον βοήθησε, καθώς έμεινε στην 15η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Άσχημη θέση;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Nakamoto στην Dorna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα