• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2: ΕΔ1
Στο τέλος επικράτησε ο Oliveira!
Νέα 04/08/2017 - 13:25

Ο Miguel Oliveira ξεκίνησε καλύτερα απ’ όλους στο βρεγμένο Brno και παρά το ότι έδειξε να χάνει έδαφος λίγο πριν το τέλος, επανήλθε δριμύτερος και πήρε την 1η θέση στις ΕΔ1.

 

Ο Πορτογάλος της KTM έκανε 2:15 στον τελευταίο του γύρο, ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 2:16 και άφησε πίσω του για τέσσερα δέκατα τους Corsi και Vierge.

 

Εν τω μεταξύ, τόσο ο Simone Corsi - με την Speed Up - όσο και ο Xavi Vierge με την Tech3, ανέβασαν πολύ το ρυθμό τους στα τελευταία λεπτά.

 

Κατάφεραν να διεκδικούν την πρώτη θέση, αλλά στο τέλος δεν είχαν την ταχύτητα ώστε ν’ ανταπεξέλθουν στην KTM του Oliveira.

 

Πάντως το δεύτερο μισό της σεζόν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς και όλα τα πλαίσια της κατηγορίας να έχουν από έναν εκπρόσωπό τους στην πρώτη τετράδα!

 

Η καλύτερη Kalex ήταν μόλις στην 4η θέση, αυτή του πολύ καλού Hafizh Syahrin, που άφησε πίσω του τον Alex Marquez.

 

Ο Marquez μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή και μαζί με τον Oliveira άλλαζε την πρώτη θέση, προς το τέλος όμως υποχώρησε.

 

Ο καλύτερος rookie της κατηγορίας, μέχρι στιγμής, ο Peco Bagnaia πήρε την 6η θέση, μπροστά από τον Tom Luthi και τον Isaac Vinales.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Sandro Cortese και Franco Morbidelli, ο οποίος προς το τέλος - κι ενώ έκανε έναν πολύ γρήγορο γύρο - δεν απέφυγε το λάθος κι έπεσε.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Brno MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα