• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno MotoGP: ΕΔ1
Ο Zarco μπροστά από τον Marquez!
Νέα 04/08/2017 - 13:14

Ο καλύτερος αναβάτης στη βροχή ήταν ο Johann Zarco της Monster Yamaha Tech3, ο οποίος πήρε και την πρώτη θέση στις ΕΔ1 της Τσεχίας.

 

Ήταν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές για τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, με τον Γάλλο να κερδίζει στο τέλος τον Marc Marquez.

 

Στο βροχερό Brno, ο Zarco κατάφερε να περάσει πρώτος περίπου ένα λεπτό πριν από το τέλος, χάρη στο 2:05,201 που έκανε.

 

Μέχρι τότε ήταν ο Jorge Lorenzo που έκανε χρήση των δυνατοτήτων της Ducati στη βροχή, αλλά και του νέου φέρινγκ, για να είναι στην πρώτη θέση.

 

Αυτή την έχασε για μόλις 120χιλ, ενώ με την καρώ σημαία να έχει πέσει, ήρθε από πίσω ένας δυνατός Marc Marquez για να πλησιάσει στα 39χιλ τον Zarco.

 

Ο Dani Pedrosa έδινε μάχες με τον Lorenzo για το ποιός θα πλασαριστεί σε καλύτερη θέση και στο τέλος ο Ισπανός έμεινε τέταρτος.

 

Τόσο ο Dani, όσο και ο Marc Marquez χρησιμοποίησαν ένα νέο φέρινγκ, που είχαν δοκιμάσει στο τεστ που έκαναν στο Brno.

 

Όσο για το νέο πλαίσιο που επίσης δοκίμασαν στα μέσα Ιουλίου στην Τσέχικη πίστα, αυτό - όπως παραδέχτηκαν - δεν τους άρεσε τόσο και δεν θα το έχουν στη διάθεσή του.

 

Στις θέσεις πέντε και έξι ακολουθούν οι εργοστασιακές Yamaha των Valentino Rossi και Maverick Vinales, με τον πρώτο να κερδίζει για 133χιλ τον δεύτερο.

 

Στην έβδομη θέση ήταν ο Danilo Petrucci της Pramac, μπροστά από τους Barbera, Aleix Espargaro και Jonas Folger.

 

Ο περσινός νικητής του Brno, ο Cal Crutchlow, ολοκλήρωσε στην 12η θέση πίσω από τον Loris Baz που το μέλλον του είναι αβέβαιο πια στο MotoGP.

 

Ο διεκδικητής του Τίτλου φέτος, Andrea Dovizioso, δεν ξεκίνησε καλά και ήταν μόλις 13ος και σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Brno Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Κανένα περιθώριο λάθους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα