• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Με την Michelin;
‘Έχουμε ισορροπημένο κι απρόβλεπτο Πρωτάθλημα!
Νέα 24/07/2017 - 14:35

Για το πρώτο μισό του φετινού Πρωταθλήματος - και όχι μόνο - μίλησε ο Livio Suppo της Honda στο «αδελφό» gpone.com.

 

«Είναι μια περίεργη σεζόν με θετικά και αρνητικά αποτελέσματα για όλους. Μετά το χειμώνα ο Vinales έδειχνε ότι έχει το κάτι παραπάνω, όμως κι αυτός αντιμετώπισε δυσκολίες».

 

«Θα έλεγα ότι είναι ένα ισορροπημένο Πρωτάθλημα και αυτή την ισορροπία την έφερε η Michelin. Έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, διότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

 

Άραγε λοιπόν το Πρωτάθλημα μπορεί ν’ αποφασιστεί από την Michelin;

 

«Δεν νομίζω. Τα ελαστικά, για την ώρα, έχουν περιορισμένο εύρος λειτουργίας και δεν μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε πλήρως».

 

Άλλωστε, όπως τονίζει ο Suppo: «...δεν μιλάμε για κάποια μεγάλη αλλαγή. Στο κάτω-κάτω, στις πρώτες θέσεις είναι οι αναβάτες που θα περίμενε να δει κανείς».

 

Για την RC213V και τα προβλήματά της, ο Suppo είπε: «Δεν υπάρχει η τέλεια μοτοσυκλέτα και η κάθε μια προσαρμόζεται καλύτερα σε διαφορετικές πίστες».

 

«Νομίζω ότι με το πακέτο που έχουμε μπορούμε να παλεύουμε για το βάθρο σε κάθε αγώνα, ενώ παράλληλα θα τη βελτιώνουμε».

 

Η μεγαλύτερη έκπληξη του πρώτου μισού της χρονιάς είναι ο «... Zarco, σίγουρα! Πέτυχε πολλά περισσότερο απ’ ότι κανείς υπολόγιζε».

 

Από την άλλη, η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν «... ο Lorenzo. Όπως φαίνεται από τους Dovi και Petrucci, η Ducati είναι ανταγωνιστική, αλλά ο Jorge δυσκολεύεται περισσότερο απ’ ότι περιμέναμε».

 

«Όταν ο Valentino ήταν στην Ducati, όλοι οι αναβάτες της κόκκινης μοτοσυκλέτας δυσκολευόντουσαν, ενώ τώρα είναι μόνο ο Lorenzo».

 

Για τους αναβάτες του, σημείωσε:

 

«Η δύναμη του Marc είναι ότι βλέπει τα θετικά σε κάθε κατάσταση, ενώ ο Dani φέτος είναι διαφορετικός, πιο δυνατός και πιο αισιόδοξος από ποτέ».

 

Τι περιμένει για το δεύτερο μισό της σεζόν, το οποίο ξεκινάει σε λιγότερο από δυο εβδομάδες;

 

«Δύσκολο να πει κανείς... σίγουρα θα πρέπει να παλέψουμε για τον κάθε βαθμό. Δεν ξέρω αν θα έχουμε τόσες εκπλήξεις όπως στο πρώτο μισό».

 

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει τόση ισορροπία, που είναι δύσκολο να πεις αν κάποιος θα βρει το κάτι παραπάνω που θα του επιτρέψει να κάνει τη διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Το 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: «Μεγάλο πρόβλημα»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα