• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Folger: Το λάθος
Δεν με άφησε να επιτεθώ στο τέλος!
Νέα 02/07/2017 - 22:06

Τέσσερεις γύρους πριν το τέλος κι ένα λάθος που έκανε ο φανταστικός στο σημερινό αγώνα Jonas Folger, τον έκανε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση.

 

Παρά ταύτα, ο Γερμανός άσος πήρε το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία και το 1ο Γερμανού αναβάτη στο Sachsenring!

 

Ήδη από το πρωινό ζέσταμα είχε δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα στον αγώνα.

 

«Ήμουν πολύ δυνατός στο τρίτο κομμάτι κι εκεί πέρασα τον Dani και μετά τον Marc. Πέρασα μπροστά στον αγώνα και δεν το πίστευα! Ήταν μια ωραία στιγμή».

 

«Στο τέλος άφησα τον Marc να φύγει γιατί έχει πιο πολύ εμπειρία από εμένα. Για να είμαι ειλικρινείς έμαθα πολλά πίσω του. Άλλαζα γραμμές, στυλ, φύλαγα λάστιχα αλλά στο τέλος δεν ήμουν σίγουρος ότι θα τον έμενα πίσω του».

 

«Όμως έμεινα και στο τέλος ήμουν περισσότερο από βέβαιος ότι θα του έκανα επίθεση. Όμως ήρθε το λάθος. Ο Marc πίεζε πολύ, τα λάστιχα είχαν φθαρεί κι έκανα το ίδιο λάθος κι έχασα 1 δευτερόλεπτο».

 

«Προσπάθησα να ανακάμψω αλλά παραλίγο να πέσω 2-3 φορές, οπότε είπα στον εαυτό μου οκ, δοκίμασες τα πάντα άφησέ τον να κερδίσει. Για μένα ήταν καταπληκτικές στιγμές κι έμαθα πολλά από τους Marc και Dani».

 

Ο Folger αποκάλυψε στη συνέχεια ποιό είναι το όνειρό του για το μέλλον στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Έχω ένα στόχο κι αυτός είναι να είμαι ο καλύτερος Γερμανός αναβάτης που πέρασε από το MotoGP», ένα σημαντικό επίτευγμα αν σκεφτεί κανείς ότι ο πιο πρόσφατος Γερμανός στην κατηγορία, ο Stefan Bradl, δεν τα κατάφερε.

 

Και μάλιστα ο Stefan Bradl είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Moto2 το 2011, ενώ ο Folger δεν έχει καταφέρει να πάρει Τίτλο στην καριέρα του.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Χωρίς το νέο πλαίσιο;

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τι είναι αυτό που μετράει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα