• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τι είναι αυτό που μετράει;
Ότι σε όλες τις συνθήκες είμαστε εκεί!
Νέα 02/07/2017 - 20:12

Μετά τη μεγάλη του επιτυχία στο GP του Sachsenring, ο Marc Marquez εμφανίζεται αισιόδοξος ότι μπορεί να συνεχίσει δυνατά και στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

 

Ο Ισπανός του HRC ήξερε καλά ότι στην Γερμανία, στην «πίστα του», θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όπως έχει κάνει εκεί τα τελευταία εφτά χρόνια.

 

«Στο Assen είχα άλλο στόχο, να είμαι στο βάθρο... και ίσως να μπορούσα τη νίκη αλλά έπρεπε να πάρω μεγάλα ρίσκα».

 

«Εδώ όμως, ο στόχος μας ήταν η νίκη και στο Brno - που θα κάνουμε κι ένα τεστ εκεί - θα προσπαθήσουμε να είμαστε στο βάθρο».

 

«Ξέρουμε ότι ενδεχομένως στην Αυστρία θα δυσκολευτούμε περισσότερο, αλλά το Πρωτάθλημα έχει δρόμο και το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε γρήγοροι και νοιώθω καλά».

 

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι σε όλες τις συνθήκες είμαστε εκεί και δεν πέφτει το επίπεδό μας και είναι ωραία να πάμε διακοπές με την 1η θέση».

 

«Είναι μόνο πέντε βαθμοί η διαφορά, αλλά είναι καλύτερα να είσαι πέντε βαθμούς μπροστά, παρά πέντε πίσω».

 

Οι διακοπές του Marquez θα διακοπούν με το τεστ που θα κάνει η Honda στην πίστα του Brno, ένα σημαντικό τεστ στην πίστα που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της χρονιάς.

 

«Θα κάνουμε περίπου μια εβδομάδα λιγότερες διακοπές επειδή έχουμε ένα τεστ στα τέλη του μήνα στο Brno, το οποίο θα είναι σημαντικό για να είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο μισό».

 

«Ξέρουμε ότι όλα είναι πολύ σφιχτά... πέντε οδηγοί με 26β διαφοράς. Τα πάντα ξεκινάνε από την αρχή, αλλά είμαστε εκεί κι είμαι χαρούμενος».

Επόμενο άρθρο »

Folger: Το λάθος

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα