• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Τι μένει;
Να προσπαθούμε συνέχεια...
Νέα 30/06/2017 - 23:43

Βασικά η σημερινή ημέρα ήταν από πλέον άσχημες του Andrea Iannone με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

 

Ο Ιταλός το πρωί, στο στεγνό, είχε μια πτώση κι έμεινε στην τελευταία θέση, ενώ το μεσημέρι στις ΕΔ2 ήρθε η βροχή που τον άφησε και πάλι τελευταίο...

 

«Χτύπησα στον αστράγαλο στην πτώση, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό. Δυσκολευόμουν τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο».

 

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να κόψω και δεν έχω τη σωστή αίσθηση με το μπροστινό».

 

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά κρίσιμα για τον Iannone, ο οποίος προσπαθεί να μην χάσει την ελπίδα του.

 

«Το μόνο που μας μένει είναι να προσπαθούμε και να προσπαθούμε συνέχεια, ξεκινώντας από αύριο. Αν και το να βελτιώσουμε την κατάστασή μας δεν είναι εύκολο».

 

«Η νέα άσφαλτος είναι καλή, δεν υπάρχουν σαμαράκια και η αίσθηση είναι τέλεια. Όσο για τα ελαστικά, δοκίμασα μόνο το μεσαίο-μεσαίο και μόλις έβαλα το σκληρό πίσω έπεσα. Μετά επιστρέψαμε στη δοκιμασμένη λύση».

 

Όπως είναι ξεκάθαρο, δεν έχει βρεθεί ακόμα η πολυπόθητη λύση που θα βοηθήσει στο «πάντρεμα» του Iannone με τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

«Δεν ζητάω γι’ αυτό ή για το άλλο. Προσπαθώ απλά να εξηγήσω τα προβλήματα που νοιώθω πάνω στη μοτοσυκλέτα και μετά ο κατασκευαστής αποφασίζει τι θα φέρει».


«Ελπίζω ο αγώνας να είναι στεγνός, μιας και σ’ αυτές τις συνθήκες πρέπει πάνω απ’ όλα να βελτιωθούμε, πέρα από το γεγονός ότι θα μαζέψουμε και περισσότερα δεδομένα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Οι δυνατότητες;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Το νέο πλαίσιο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα