• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Οι δυνατότητες;
Είναι εκεί...!
Νέα 30/06/2017 - 09:31

Μπορεί η έκτη θέση να μην δείχνει κάτι τέτοιο, όμως ο Marc Marquez θεωρεί ότι οι δυνατότητες για κάτι καλό στον αγώνα είναι εκεί.

 

«Ένοιωθα δυνατός τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο», σχολίασε ο Ισπανός που θέλει να επεκτείνει το σερί των νικών του στην Γερμανία στις 8 συνεχόμενες.

 

«Κι αυτό είναι σημαντικό, καθώς εδώ δεν ξέρουμε τι συνθήκες θα συναντήσουμε».

 

«Έχουμε καλή βάση και τώρα πρέπει να βελτιωθούμε. Νομίζω ότι η άσφαλτος θα βελτιώνεται κι αυτό θ’ αλλάξει τα πάντα. Στο βρεγμένο η πρόσφυση ήταν φανταστική».

 

«Στο στεγνό οι δυνατότητες υπάρχουν, αλλά καθώς η άσφαλτος είναι καινούργια, γλιστράει λίγο».

 

«Όμως πραγματικά η άσφαλτος έχει πολύ κράτημα και ειδικά στο βρεγμένο κάναμε χρόνους περίπου τέσσερα δευτερόλεπτα κάτω σε σχέση με πέρυσι».

 

«Νομίζω όμως ότι και τα ελαστικά έχουν βελτιωθεί συγκριτικά με πέρυσι, ειδικά το μπροστινό. Στο στεγνό η αίσθηση είναι καλή, αλλά πέφτει γρήγορα η απόδοση των ελαστικών και σ’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε».

 

«Πρέπει να διαλέξουμε το σωστό πίσω ελαστικό, διότι έχουμε πολλές επιλογές. Σήμερα δοκίμασα μόνο δυο γόμες (σ.σ. από τις τέσσερεις διαθέσιμες)».

 

Για τη διάσημη 11η στροφή της πίστας, τη γνωστή ως «καταρράκτης», είπε: «Είναι δύσκολο να κόψεις εκεί».

 

«Πάντως με το μαλακό μπροστά δεν ήταν άσχημα τα πράγματα. Οι πτώσεις ήρθαν όταν έβαλαν το μεσαίο μπροστά και το μαλακό πίσω».

 

«Τότε το νέο μπροστινό, που έχει πολύ καλή πρόσφυση, πιέζει το πίσω κι έρχεται η πτώση. Μας είπαν ότι έγιναν αλλαγές στην 11, αλλά εγώ βλέπω ότι είναι ακριβώς το ίδιο».

 

«Σε τέτοιες στροφές, που υπάρχουν αρκετές στο Πρωτάθλημα όπως η 2 στο Qatar, η 4 στο Phillip Island, η 11 εδώ, πρέπει να είσαι προσεχτικός».

 

«Ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και πρέπει να κατανοήσεις, να διαχειριστείς την κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Τι μένει;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα