• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πρώτος στο στεγνό
«Περίεργα» στο βρεγμένο
Νέα 30/06/2017 - 21:51

Ο Andrea Dovizioso ήταν ο οδηγός που κράτησε την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας, με τις ΕΔ1 στο στεγνό και τις ΕΔ2 στο βρεγμένο.

 

«Στο στεγνό επιβεβαιώσαμε την ταχύτητά μας, όμως στο βρεγμένο υποφέραμε όπως και στο Assen και δεν το περιμέναμε. Το περίεργο είναι ότι είχαμε αλλού πρόβλημα».

 

«Στο Assen είχαμε θέμα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό κι εδώ με τον μπροστά και δεν ξέρω αν είναι κάτι με τη μοτοσυκλέτα ή με τα ελαστικά».

 

Η Michelin έφερε τέσσερα ελαστικά στο Sachsenring (μπροστά-πίσω) επειδή δεν είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές στη νέα άσφαλτο και ο Dovi δοκίμασε τα τρία.

 

«Η διαφορά ήταν μικρή και δεν το περιμέναμε. Δεν κάναμε πολλούς γύρους για να είμαστε σίγουροι, αλλά η φθορά δείχνει καλή».

 

«Το μπροστινό λάστιχο, όπως πάντα εδώ, είναι στο όριο επειδή είναι δύσκολο να το έχεις στη σωστή θερμοκρασία και προς το τέλος είχαμε μερικές πτώσεις».

 

«Η δομή της πίστας είναι περίεργη και είναι αδύνατον να φτάσεις στην 11 με σωστή θερμοκρασία στα δεξιά με τον αέρα και τις χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί. Δεν διορθώνεται».

 

«Δεν δοκιμάσαμε το μεσαίο μπροστά, αλλά σε νορμάλ συνθήκες θα προσπαθήσουμε να το έχουμε για τον αγώνα».

 

Τέλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα άσφαλτο της πίστας.

 

«Πολύ καλή. Είναι σαν όνειρο για κάθε αναβάτη να βγαίνει σε πίστα με νέα άσφαλτο. Μπορείς να παίξεις με τη μοτοσυκλέτα, παίρνεις άλλες γραμμές, δεν υπάρχουν σαμαράκια».

 

«Η πρόσφυση ήταν καλή και ειδικά στο βρεγμένο και νομίζω ότι ήταν πάνω από τέσσερα δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Το νέο πλαίσιο;

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πολύ δύσκολα...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα