• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πολύ δύσκολα...
Απογοητευτική η κατάσταση...
Νέα 30/06/2017 - 21:19

Μια δύσκολη κι απογοητευτική ημέρα περίμενε τον θριαμβευτή πριν από μια εβδομάδα στο Assen, Valentino Rossi.

 

Ο άσος της Movistar δεν ήταν ανταγωνιστικός ούτε το πρωί στο στεγνό (         16ος), αλλά ούτε και το απόγευμα στο βρεγμένο (15ος).

 

«Ήταν μια δύσκολη κι απογοητευτική ημέρα», είπε. «Είχα προβλήματα και στις δυο περιπτώσεις και νομίζω ότι στο βρεγμένο είμαι χειρότερος».

 

«Στο στεγνό με το μεσαίο, το ελαστικό του αγώνα, δεν ήμουν τόσο άσχημος, αλλά δυστυχώς είχα πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα που έχει το νέο πλαίσιο».

 

«Ο ρυθμός μας ήταν αρκετά καλός, μέχρι τα τελευταία δέκα λεπτά που προσπάθησα να επιτεθώ αλλά δεν είχα καθόλου αίσθηση με το μπροστινό».

 

«Είχα μεγάλα προβλήματα και ήταν απογοητευτικό, διότι ήθελα να είμαι στους πρώτους δέκα».

 

«Στο βρεγμένο ήλπιζα για κάτι καλό, αλλά έχουμε προβλήματα με τη νέα άσφαλτο... η μοτοσυκλέτα δεν είναι καλά ισορροπημένη κι ήμουν αργός».

 

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά χωρίς επιτυχία και η διαφορά μας από τους μπροστά είναι μεγάλη και η θέση μας κακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και στις δυο περιπτώσεις».

 

Στη συνέχεια, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, επισήμανε ότι είναι στο χέρι τους να βελτιώσουν την κατάσταση και τα προβλήματα δεν είναι απόρροια της νέας ασφάλτου.

 

«Έχουν κάνει καλή δουλειά. Η κατάσταση με τα σαμαράκια έχει βελτιωθεί πολύ, η άσφαλτος έχει περισσότερη πρόσφυση και τα ελαστικά δουλεύουν καλά».

 

«Το πρόβλημα είναι δικό μας, όχι της νέας ασφάλτου. Στο τρίτο κομμάτι ειδικά είμαι πολύ αργός και δεν νοιώθω άνετα για να πιέσω».


Ο Vale πρόσθεσε ότι τα προβλήματα που έχει στην Γερμανία, δεν έχουν σχέση με εκείνα σε Jerez και Βαρκελώνη.

 

«Είναι διαφορετική κατάσταση», είπε αν και πρόσθεσε μετά «Ελπίζω...».

 

Τέλος, τον ρώτησαν για το μηχανικό πρόβλημα της μοτοσυκλέτας του στις ΕΔ1. «Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν ένα πρόβλημα και σταμάτησε για να σωθεί ο κινητήρας».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πρώτος στο στεγνό

« Προηγούμενο άρθρο

Τέλος οι ταμπέλες;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα