• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΕΔ2
Στέγνωνε η πίστα, 1ος ο Luthi
Νέα 30/06/2017 - 17:44

Μετά τη βροχή στη μεγάλη κατηγορία, η πίστα για τους οδηγούς της Moto2 ήταν σε αρκετά άσχημη κατάσταση, ωστόσο τα πράγματα γρήγορα έγιναν καλύτερα.

 

Σταδιακά η νέα άσφαλτος στέγνωνε και οι αναβάτες της Moto2 είχαν περίπου 20 λεπτά στο τελείως στεγνό για να κάνουν καλούς χρόνους.

 

Στο τέλος ο Luthi ήταν αυτός που πήρε την 1η θέση κάνοντας όχι έναν, αλλά τρεις γύρους στο 1:24 με καλύτερο τον 1:24,848 που είναι και ο καλύτερος της ημέρας.

 

Πίσω από τον Ελβετό πήρε θέση ο «ντόπιος» Marcel Schrotter με την Suter του και διαφορά από την κορυφή μόλις στα 46χιλ!

 

Ο Γερμανός, μαζί με τον Luthi και τον Oliveira από τις ΕΔ1, ήταν οι μόνοι οδηγοί της κατηγορίας που κατάφεραν να σπάσουν το όριο του 1:25 σήμερα.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Franco Morbidelli, κερδίζοντας για τρία χιλιοστά τον Peco Bagnaia που έδειξε καλά στοιχεία στη Γερμανική πίστα.

 

Λίγο πιο πίσω, στην 5η θέση, βρίσκουμε τον Takaaki Nakagami, με τους Γερμανούς να πανηγυρίζουν έναν δεύτερο συμπατριώτη τους στην πρώτη εξάδα, τον Sandro Cortese.

 

Από την πρώτη θέση το πρωί, ο Miguel Oliveira έμεινε στην 7η το απόγευμα, κάνοντας όμως και τους λιγότερους γύρους από τους υπόλοιπους στη δεκάδα.

 

Την 8η θέση πήρε ο Alex Marquez, που πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ανανέωσε για μια ακόμη χρονιά με την Marc VDS και θα μείνει και του χρόνου στην κατηγορία.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Dominique Aegerter με την Suter του και ο Hafizh Syahrin. Ο Mattia Pasini μπήκε τελευταίος στην πίστα, έκανε μόνο 10 γύρους και ολοκλήρωσε 14ος.

Επόμενο άρθρο »

Τέλος οι ταμπέλες;

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα