• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Να πείσω την Ducati
Ότι αξίζω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα
Νέα 10/06/2017 - 23:54

Στο Mugello ο Danilo Petrucci έχασε την πρώτη σειρά της εκκίνησης εξαιτίας ενός λάθους του. Κάτι τέτοιο όμως δεν επανέλαβε σήμερα.

 

Έτσι ο Ιταλός άσος θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη σειρά, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στο παρελθόν στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Ελπίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να μην φθείρω πολύ τα ελαστικά, σε αντίθεση με ό,τι έγινε στο Mugello».

 

«Το δεύτερο μισό του αγώνα θα είναι πολύ σημαντικό για όλους. Εγώ είμαι λίγο πιο επιθετικός στο γκάζι και γι’ αυτό πάντα μελετώ τις τηλεμετρίες των άλλων».

 

«Η στρατηγική μου είναι να είμαι ψύχραιμος στην αρχή, αν και θα υπάρχουν ένα σωρό άλλοι που θα θέλουν να περάσουν μπροστά».

 

Για τα φαβορί αύριο λέει: «Βλέπω τις Honda, αλλά δεν θα απέκλεια τις Yamaha διότι μπορεί να μην έχουν πρόσφυση, αλλά φθείρουν λιγότερο τα ελαστικά».

 

«Θα είναι δύσκολος αγώνας, αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει κάποιον να λέει ότι ένας αγώνας θα είναι εύκολος».

 

«Θα το παλέψουμε, ακόμα κι αν εδώ δεν έχουμε τα ίδια όπλα στη φαρέτρα μας όπως στο Mugello, ενώ και οι αντίπαλοί μας είναι δυνατότεροι».

 

Οι στόχοι του Petrucci πάντως είναι υψηλοί.

 

«Θέλω να βγάλω την ταμπέλα του outsider μέχρι το τέλος της σεζόν. Θέλω να είμαι ο οδηγός που θα παλεύει σταθερά για την 5η ή 6η θέση».

 

«Ξέρω ότι έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε, αλλά αυτός ο αγώνας και οι επόμενοι δυο θα είναι σημαντικοί για να πείσω την Ducati ότι αξίζω μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και του χρόνου».

Επόμενο άρθρο »

Επιθετικός κι Ομαλός

« Προηγούμενο άρθρο

«Γλιστράει» ο Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα