• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Γλιστράει» ο Vinales!
Και η μοτοσυκλέτα αναπηδά
Νέα 10/06/2017 - 21:51

Ο Maverick Vinales είναι μπροστά ίσως στον πιο δύσκολο αγώνα της σύντομης καριέρας του με την Yamaha.

 

Ο Ισπανός δεν έχει πρόσφυση στον πίσω τροχό και η μοτοσυκλέτα του γλιστρά πολύ, ενώ και ο ρυθμός του δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

 

«Δοκιμάσαμε πολλά, κάναμε αλλαγές τροποποιήσεις... το θέμα όμως είναι ότι η μοτοσυκλέτα δεν επιταχύνει και σπινάρει συνεχώς, ειδικά στην 3-4 και στην 16».

 

«Πολύ παράξενο. Δεν έχω καλή αίσθηση... με το μεσαίο μπροστά είμαι καλά, αλλά η αίσθηση με το πίσω μεσαίο είναι χάλια. Μετά από ένα γύρο κόβω δύναμη».

 

«Δεν έχω πρόσφυση και η μοτοσυκλέτα αναπηδά. Μόλις ξεκινάω το γρήγορο γύρο μου κουνιέται πολύ. Είναι περίεργο αλλά προσπαθούμε».

 

Και στην Jerez οι Yamaha είχαν τα ίδια προβλήματα, ωστόσο ο Vinales λέει ότι είναι η πρώτη φορά που δεν έχει πρόσφυση στον πίσω τροχό.

 

«Στην Jerez είχα θέμα με το μπροστινό, όμως η πρόσφυση στο πίσω ελαστικό ήταν πολύ καλή. Ποτέ δεν είχα αυτό το πρόβλημα σε GP».

 

«Εδώ όλοι είναι σταθεροί και η δική μας μοτοσυκλέτα κουνιέται πολύ. Δεν θέλω να λέω πάλι για τα ελαστικά... πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Το καλό είναι ότι ο πρώτος μας αντίπαλος στο Πρωτάθλημα ξεκινά έβδομος. Ο ρυθμός μας στις ΕΔ4 ήταν άσχημος, αλλά είχαμε φθαρμένα ελαστικά».

 

«Αύριο θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στα φρένα μπορώ να περάσω άλλους... θα δούμε αύριο. Ελπίζω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί».

 

Τέλος, ο Vinales παραδέχεται ότι είναι μπερδεμένος με την απόδοση του poleman Dani Pedrosa.

 

«Δεν το καταλαβαίνω... στο Mugello ήταν 12ος, εδώ είναι 1ος και αύριο μπορεί να ξεφύγει μπροστά. Είναι πολύ περίεργο και δεν το καταλαβαίνω».

 

Το σίγουρο για τον Vinales είναι ότι μετά το τέλος του αγώνα αύριο, ο Ισπανός θα παραμείνει στην πρώτη θέση καθώς έχει προβάδισμα 26β από τον δεύτερο.

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Να πείσω την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Πολύ δύσκολο αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα