• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΚΑΤ
Pole για Dani, 4 πτώσεις ο Marquez, 13ος ο Rossi
Νέα 10/06/2017 - 17:19

Την pole position πήρε σήμερα μέσα στην πατρίδα του ο Dani Pedrosa, σε μια ανατρεπτική ημέρα!

 

Ο ομόσταυλός του, ο Marquez, είχε 4 πτώσεις (!), ο Lorenzo πήρε την 1η του πρώτη σειρά με την Ducati και η καλύτερη Movistar Yamaha ήταν 9η!

 

Ο Dani, που είχε πάρει την pole και στην Jerez λίγο πριν πάρει και τη νίκη στον αγώνα, άφησε πάνω από τρία δέκατα πίσω του τον Jorge Lorenzo.

 

Για τον Jorge δεν ήταν μόνο η 1η του πρώτη σειρά με τους κόκκινους, αλλά και η 9η συνεχόμενη φορά που ξεκινά αγώνα στο Montmelo από την πρώτη σειρά!

 

Εξαιρετικός ήταν ο Danilo Petrucci, ο οποίος αύριο θα ξεκινήσει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας για πρώτη φορά στην καριέρα του από την πρώτη σειρά της εκκίνησης!

 

Ο Marquez από την άλλη είχε δυο πτώσεις το πρωί και άλλες δυο στα 15 λεπτά των κατατακτηρίων το μεσημέρι.

 

Κατάφερε όμως να πάρει την τέταρτη θέση και ήταν μόλις 28χιλ πιο γρήγορος από τον Aleix Espargaro που ισοφάρισε το καλύτερο αποτέλεσμα της Aprilia σε κατατακτήριες δοκιμές από το 2002.

 

Πάρα πολύ καλός ο Hector Barbera με την Ducati, πήρε την 6η θέση ενώ στην τρίτη σειρά θα είναι οι Dovizioso, Folger και Vinales.

 

Ο Maverick ήταν η καλύτερη Movistar Yamaha, καθώς ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να περάσει καν στις ΚΑΤ2, κάτι που γίνεται και πάλι μετά το Phillip Island πέρυσι.

 

Πάντως ο Valentino έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις ΕΔ4 που ήταν τέταρτος, την ώρα που ο Vinales είχε μόλις την 15η θέση.

 

Ο Bradley Smith δεν θα είναι στον αυριανό αγώνα λόγω ενός τραυματισμού στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού από πτώση στις ΕΔ4.

 

Ο Smith ήταν μαζί με τον Jonas Folger οι μόνοι που έχουν τερματίσει σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής, με τον Γερμανό να είναι ο μόνος που έχει πάρει βαθμούς και στους έξι Γύρους.

 

Σήμερα η θερμοκρασία στην άσφαλτο ξεπέρασε τους 50 βαθμούς και αύριο περιμένουμε ακόμα πιο ψηλές θερμοκρασίες.

 

Έτσι η διαχείριση των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική στον αυριανό αγώνα και σ’ αυτό στάθηκαν οι τρεις οδηγοί που βρέθηκαν στο parc ferme.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα