• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: ΚΑΤ
Απίστευτος Martin!
Νέα 10/06/2017 - 15:00

Ο Jorge Martin διέλυσε τον απόλυτο χρόνο πίστας στις σημερινές κατατακτήριες, γράφοντας 1:53,368 αφήνοντας πάνω από έξι δέκατα πίσω του τον Canet.

 

Όπως και στο Mugello, οι οδηγοί είχαν μόνο έναν τελευταίο γύρο στη διάθεσή τους στο τέλος μιας και όλοι περίμεναν ο ένας τον άλλον να ξεκινήσει.

 

Ο Aron Canet είχε κάνει νωρίς έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:53 και όλα έδειχναν ότι δύσκολα κανείς θα κατάφερνε να του πάρει την pole.

 

Στο τέλος όμως ήρθε ένας φανταστικός Martin για να πάρει την 5η pole της καριέρας του και την τέταρτη συνεχόμενή του!

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με Martin και Canet, θα είναι και ο Juanfran Guevara που προέρχεται από το πρώτο βάθρο της καριέρας του πριν μια εβδομάδα.

 

Σχεδόν Ισπανική υπόθεση είναι οι δυο πρώτες σειρές εκκίνησης, καθώς από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν και ο Mir με τον Marcos Ramirez.

 

Μπροστά τους είναι ο Romano Fenati με την Honda του. Ένας άλλος Ιταλός ανοίγει την τρίτη σειρά, ο Enea Bastianini, που άφησε για 50χιλ πίσω του τον Di Giannantonio.

 

Ο Diggia έπεσε πολύ νωρίς στις κατατακτήριες, αλλά επέστρεψε για τα τελευταία 15 λεπτά περίπου, ενώ ένα από τα καλύτερά του αποτελέσματα σε κατατακτήριες πήρε ο Suzuki με την 9η θέση.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Niccolo Antonelli που ήταν μόλις η τρίτη KTM μέσα στην πρώτη δεκάδα, σε μια πίστα που η Honda έχει κερδίσει τους 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα