• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Σώμα και μοτοσυκλέτα!
Αυτά πρέπει να βελτιώσω
Νέα 03/06/2017 - 00:04

Όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η κατάσταση του Valentino Rossi και η μόνη σίγουρη «απάντηση» μπορούσε να έρθει μέσα στην πίστα σήμερα.

 

Αν κοιτάξει κανείς τη θέση του είναι μόλις στην 14η θέση, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή είναι μόλις λίγο πάνω από έξι δέκατα.

 

«Πως πήγε; Ήταν μια δύσκολη ημέρα...», παραδέχεται ο Ιταλός άσος. «Το Mugello με αυτές τις θερμοκρασίες είναι δύσκολο ακόμα κι όταν είσαι τελείως καλά».

 

«Το πρωί δυσκολευόμουν πολύ στην επιτάχυνση. Το δεξί μου χέρι πόναγε όταν έπρεπε να κρατάω σφιχτά το τιμόνι. Αυτό δεν το περίμενα... ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη».

 

Σήμερα δεν πήρε παυσίπονα. «Πόναγε ο ώμος μου το πρωί, όταν ξύπνησα, αλλά δεν πήρα τίποτα. Μετά τις ΕΔ1 πήγα στην Clinica Mobile και μου έδωσαν ελαφριά παυσίπονα».

 

Και το απόγευμα; «Ένοιωθα καλύτερα και αυτό ήταν θετικό. Αλλά δυσκολευόμουν ν’ ανασάνω. Και ήταν δύσκολο να κάνω πάνω από 5-6 γύρους στη σειρά».

 

«Η Παρασκευή πάντως είναι η πιο δύσκολη ημέρα. Μετά το σώμα συνηθίζει και η κατάσταση βελτιώνεται».

 

«Και δεν είναι μόνο η φυσική μου κατάσταση, αλλά είχαμε και τεχνικά προβλήματα κι ελπίζω να βελτιωθούμε και στους δυο τομείς».

 

«Δεν είμαι χαρούμενος με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και η αίσθησή μου είναι ίδια με αυτή που είχα στους πρώτους αγώνες».

 

«Η θέση μας δεν είναι καλή, αλλά πρέπει να σκεφτεί κανείς ότι είμαστε 16 με διαφορά στα εφτά δέκατα».

 

Και πάλι οι M1 του 2016 ήταν πιο γρήγορες από τις Μ1 του 2017.

 

«Δεν θα πω ότι το περιμέναμε, αλλά βγάζει νόημα. Στην Jerez και το Le Mans πέρυσι, εγώ κι ο Lorenzo ήμασταν οι πιο γρήγοροι».

 

«Επίσης ο Zarco δεν πιέζει τα ελαστικά του. Είμαι σίγουρος ότι τόσο αυτός, όσο και ο Folger θα συνεχίσουν να είναι γρήγοροι».

 

Από τώρα οι οπαδοί του σκέφτονται τον Κυριακάτικο αγώνα. «Για τον αγώνα θα μιλήσουμε αύριο το απόγευμα».

 

«Τώρα είναι δύσκολο να πω πόσο θα βελτιωθούμε τεχνικά και φυσικά... επίσης μ’ αρέσει το νέο μπροστινό. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη, αλλά εξασφαλίζει καλύτερη σταθερότητα».

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ1-2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ1-2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα