• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: σημειώσεις μετά τον Αγώνα
Τα σημαντικότερα από αυτά που είπαν
Νέα 21/05/2017 - 19:27

Μετά τον Αγώνα πέρα από την επίσημη συνέντευξη των τριών πρώτων, γίνονται και ιδιαίτερες συνεντεύξεις των οδηγών, στις οποίες δίνουν απαντήσεις για διάφορα θέματα του Αγώνα. O Δημήτρης Διατσίδης βρέθηκε σε αυτές και μας μεταφέρει:

 

Ο Marc Marquez είπε ότι οι ρυθμίσεις του είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του Pedrosa & Crutchlow, είναι καλές για να κάνει ένα γρήγορο αγώνα, αλλά και οριακές. Οπότε μπορεί να γίνει το λάθος όπως σήμερα, που ανησυχούσε για άλλα σημεία της πίστας αλλά την έπαθε εκεί που είχε πρόβλημα και χθες. Γενικά είχαν το πρωι τη μοτοσυκλέτα πολύ μαλακή και μετά την σκλήρυναν, όταν είδαν ότι ανέβηκε η θερμοκρασία.

 

Ο Andrea Dovizioso είπε ότι τώρα είναι καλοί στο φρενάρισμα αλλά... “χάνουμε στις εξόδους και σε δυο στροφές δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Κάτι λείπει γενικά σε σχέση με τους αντιπάλους. Στην Χερέθ ο Χόρχε οδήγησε πολύ καλά και πήρε το αποτέλεσμα άσχετα με το τι μοτοσυκλέτα οδηγούσε! Όταν οδηγείς έτσι το αποτέλεσμα έρχεται. Έχασα δύναμη στο δεξί ώμο μου από την πολύ προσπάθεια, μετά τα ¾ του Αγώνα!”

 

Ο Davide Tardozzi μίλησε για τις εγκαταλείψεις 4 Ducati από διάφορα προβλήματα στον κινητήρα: “Κάτι σοβαρό συμβαίνει με τον κινητήρα! Θα το δούμε αυτές τις ημέρες στο εργοστάσιο!”

 

Ο Jorge Lorenzo είπε: “Ήμουν πολύ σταθερός σε γυρολόγιο πρώτη φορά για Ducati. Λείπει αίσθηση μπροστά για να μην χάνω 3-4 δέκατα. Βελτίωσα το φρενάρισμα στο 2ο μισό με το ρεζερβουάρ μισο-άδειο. Τρελό Πρωτάθλημα, πολλά λάθη, σημαντική η σταθερότητα”.

 

Ο Maverick Vinales είπε για το χρόνο που έκανε στον τελευταίο γύρο: “Έκλεισα τα μάτια στην 1-2 και πέρασα!, μετά τα έκλεισα και στις άλλες!”

 

Ο Valentino Rossi είπε: “Οδήγησα καλά, είχα τη δυνατότητα για τη νίκη. Στη στροφή που έπεσα η τηλεμετρία έδειξε ότι ήμουν 1χλμ/ώρα γρηγορότερα ...αλλά ήταν αρκετό. Σήμερα αισθάνθηκα τη μυρωδιά της νίκης! Εγώ έκανα το λάθος στην τελική. Πρέπει να προσπαθείς κάποιες φορές και να μην μένεις στο μάζεμα βαθμών, κάποιες άλλες πρέπει να σκεφτείς πιο λογικά. Σήμερα ήταν μια τέτοια μέρα.

Ο αγώνας τελειώνει Κυριακή 3:45μμ όταν πέφτει η σημαία, δεν μπορείς να πεις κάτι για πριν. Θα πάω στο Mugello με κίνητρο για τη νίκη ...σήμερα οδήγησα.

Ο Zarco συνεχίζει να είναι μια μεγάλη έκπληξη”. 

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η νίκη στο Le Mans;

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Θρίαμβος Vinales!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα