• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: Επέστρεψε ο Morbido!
Νίκησε ο Ιταλός, φοβερός Bagnaia, βάθρο για Luthi
Νέα 21/05/2017 - 15:54

Επανήλθε δριμύτερος μετά την απογοήτευση της Jerez ο Franco Morbidelli, που πήρε τη νίκη και τους 25β σήμερα στο Le Mans.

 

Ο Morbido έδωσε μια ωραία - αλλά σύντομη μάχη - με τον απειλητικό Tom Luthi, τον οποίο και έβγαλε εκτός γραμμής για λίγο.

 

Οι τέσσερεις πρώτοι είχαν κάνει μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, με τον Morbido να κρατά την πρώτη θέση μέχρι το τέλος.

 

Ο Bagnaia ήταν αυτός που εντυπωσίασε διατηρώντας σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα το ρυθμό του και μόνο στον τελευταίο γύρο τα παράτησε.

 

Στο βάθρο ανέβηκε και ο Tom Luthi που στο τέλος του αγώνα κατάφερε να περάσει τον Alex Marquez ο οποίος αγωνιζόταν με κάταγμα στο πόδι του μετά από πτώση στις ΕΔ2.

 

Μοναχικό αγώνα έκανε ο Mattia Pasini και ήταν 5ος, μπροστά από την Suter του Dominique Aegerter που παίρνει άλλο ένα καλό αποτέλεσμα για την Kiefer.

 

Στη μάχη για την 7η θέση επικράτησε ο Takaaki Nakagami των Corsi και Xavi Vierge ενώ ο Yonny Hernandez έκλεισε τη δεκάδα.

 

Απογοητευτικός ήταν ο Miguel Oliveira. Ο Πορτογάλος ήταν σταθερά στην εξάδα σε όλα τα προηγούμενα GP, όμως στο Le Mans δεν πήρε ούτε ένα βαθμό (17ος).

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Θρίαμβος Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: Τρομερά πράγματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα