• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Καλή ευκαιρία!
Να βρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας
Νέα 20/05/2017 - 21:50

Στόχος για τον Maverick Vinales είναι να επιστρέψει στις νίκες, μετά την pole position που κατάφερε να πάρει σήμερα στην πίστα του Le Mans.

 

Ο Ισπανός πανηγύριζε τη δεύτερή του pole, ενώ η Yamaha πανηγύριζε τις τρεις μοτοσυκλέτες της στην πρώτη σειρά, σε μια πίστα που της ταιριάζει.

 

Ο Vinales νοιώθει καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα του και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί αύριο.

 

«Νοιώθω άνετα κι έκανα καλούς χρόνους. Κάναμε κάποιες μικρές αλλαγές στην Μ1 για τις κατατακτήριες και δεν είχα την ίδια αίσθηση, αλλά ο χρόνος ήρθε».

 

«Πιστεύω ότι πρέπει να είμαι αισιόδοξοι για αύριο. Έχουμε μια πραγματικά καλή ευκαιρία να πιέσουμε κι έχουμε ένα πραγματικά καλό set-up. Ελπίζουμε ο καιρός να μην είναι πρόβλημα».

 

«Είναι πολύ σημαντικός αγώνας, διότι πρέπει να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε στους δυο πρώτους αγώνες».

 

«Στους δυο τελευταίους αγώνες είχαμε θέμα με την πρόσφυση στο μπροστά ελαστικό, αλλά τώρα εδώ φαίνεται ότι έχουμε καλή πρόσφυση».

 

«Έτσι θα πιέσουμε από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο κι έχουμε μια καλή ευκαιρία. Πρέπει ν’ αρπάξουμε όλες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν».

Επόμενο άρθρο »

Rossi-Vinales για Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Ο αγώνας για τον Nicky!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα