• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο αγώνας για τον Nicky!
Όλοι αφιερώνουν τον αγώνα στον Αμερικανό
Νέα 20/05/2017 - 20:01

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά τις κατατακτήριες δοκιμές, οι οδηγοί που είναι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, συμφώνησαν ότι ο αυριανός αγώνας είναι αφιερωμένος στον Nicky Hayden.

 

Κάτι στο οποίο συμφωνούν φυσικά όλοι οι αναβάτες, όλων των κατηγοριών που σκέφτονται - μαζί με όλους μας - αυτές τις ώρες τον άτυχο Αμερικανό άσο που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

 

Πρώτος μίλησε ο Vinales, αφού ρώτησαν τους τρεις της μεγάλης κατηγορίας πόσο δύσκολο θα είναι να παραμείνουν συγκεντρωμένοι αύριο, σκεπτόμενοι τον Nicky.

 

«Είναι δύσκολο... είχε γίνει και με τον Luis Salom και δεν είναι εύκολο να μείνεις 100% συγκεντρωμένος. Το καλύτερο που μπορούμε είναι να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να τον αφιερώσουμε σ’ αυτόν».

 

Ο Vale είπε: «Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν καλό αγώνα για τον Nicky και την οικογένειά του. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

 

«Θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε έναν καλό αγώνα, που - δυστυχώς - δεν είναι σημαντικό για τον Nicky».

 

Τέλος, πήρε το λόγο ο Zarco: «Για μένα ήταν δύσκολο πέρυσι στην Βαρκελώνη, με τον Luis, έναν αναβάτη με τον οποίο πάλευα στην καριέρα μου».

 

«Τον Nicky δεν τον ήξερα τόσο καλά, όσο τον Luis. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό που πρέπει να κάνουμε».

 

«Ναι, ήταν δύσκολη η χρονιά πέρυσι... φέτος νομίζω ότι μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Καλή ευκαιρία!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα