• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PONCHARAL: Ενθουσιασμένος με το project στη Moto2.
O manager της Tech 3 Yamaha αποκαλύπτει τα σχέδια της καινούριας του ομάδας, στην κατηγορία Moto2.
Νέα 11/09/2009 - 09:51

Με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας σα manager αγωνιστικών μοτοσυκλετών, ο Herve Poncharal γνωρίζει καλά να οργανώνει επιτυχημένες ομάδες. Γι' αυτό το λόγο, η ομάδα του, στη νεοσύστατη κατηγορία Moto2, αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

 

Ο Γάλλος επιβεβαίωσε τα σχέδιά του για ομάδα δύο μοτοσυκλετών, με τον Jules Cluzel ήδη να έχει συμφωνήσει να αναλάβει τη μια. "Θα έχουμε δύο αναβάτες στην Moto2," δήλώσε ο Poncharal, μετά τον αγώνα του Misano. "Είμαστε ενθουσιασμένοι, με το νέο μας project. Πιστεύω πως η νέα κατηγορία θα είναι άκρως ανταγωνιστική."

 

"Κατασκευάζουμε το δικό μας πλαίσιο, και παρότι οι χορηγίες δεν έχουν συμφωνηθεί προς το παρόν, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε. Η μοτοσυκλέτα δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά θα έλεγα ότι βρίσκεται κοντά στο 95%", συμπλήρωσε ο Γάλλος.

 

Σχετικά με τον Cluzel, ο Poncharal δήλωσε: "Είναι ένας νεαρός Γάλλος αναβάτης, που τα πηγαίνει καλά με μια ιδιωτική ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από την επιλογή μου, και μπορεί να έχουμε μια περίπτωση, σαν του Olivier Jacque!"

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του "Γιατρού"

« Προηγούμενο άρθρο

ALEIX ESPARGARO: Αντικαθιστά τον Canepa για το υπόλοιπο της σεζόν;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα