• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Περίμενα περισσότερα!
Από το «παλιό» ελαστικό
Νέα 09/05/2017 - 11:22

Λίγες ώρες αφότου είχε την πτώση στον Κυριακάτικο αγώνα, ο Andrea Iannone επέστρεψε στην πίστα της Jerez για τις επίσημες δοκιμές.

 

Ο Ιταλός της Suzuki ανέβηκε στην 13η θέση, ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον πρώτο στη λίστα με τους χρόνους, Maverick Vinales.

 

Το τεστ πάντως δεν τελείωσε για τον αισιόδοξο Iannone. Ο Andrea θα είναι και σήμερα στην πίστα, παρέα με τον Sylvain Guintoli που θ’ αντικαταστήσει στο Le Mans τον τραυματία Alex Rins.

 

«Ρίξαμε το βάρος σε διάφορους τομείς του set-up», είπε ο Iannone μετά το τέλος της χτεσινής ημέρας και πρόσθεσε:

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι τώρα ξέρω ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρουμε. Το τεστ αυτό ήταν το καλύτερο απ’ όσα είχαμε μέχρι τώρα. Ήταν παραγωγικό και δουλέψαμε σκληρά».

 

«Δεν είχαμε κάποιο νέο πλαίσιο, αλλά δουλέψαμε πιο πολύ με την κατανομή βάρους. Μετά φορέσαμε και το παλιό ελαστικό της Michelin».

 

Η γνώμη του; «Το προτιμώ, αν και περίμενα ότι θα είχε γίνει ένα μεγαλύτερο βήμα μπροστά, κάτι που τελικά δεν είδα».

 

Όσο για τα ηλεκτρονικά; «Είμαστε εκεί που ήμασταν και την Κυριακή. Θέλουμε χρόνο. Για την ώρα εστιάζουμε στην οδήγηση και στην εμπιστοσύνη μου με την Suzuki».

 

«Δουλεύουμε ακόμα σε λεπτομέρειες. Πρώτα-πρώτα θα πρέπει να δουλέψουμε με το πλαίσιο και μετά να συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας».

Επόμενο άρθρο »

H Michelin βοήθησε τον Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικά μηνύματα για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα