• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θέλει εργοστασιακό συμβόλαιο ο Crutchlow
Το σκέφτεται αν θα μείνει στην LCR
Νέα 20/04/2017 - 15:13

Για τον Cal Crutchlow το μέλλον δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο για την ώρα, καθώς δεν είναι βέβαιος αν θα συνεχίσει και του χρόνου με την LCR.

 

Ο Βρετανός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει φέτος, όπως τονίζει σε πρόσφατη συνέντευξή του, είναι ανοιχτός στο να οδηγήσει άλλη μοτοσυκλέτα τη νέα σεζόν.

 

Αυτό που θέλει ο Cal, είναι απευθείας συμβόλαιο με το εργοστάσιο κάτι που δεν είναι σίγουρο ότι θα του παραχωρήσει η Honda.

 

Από την άλλη ο Βρετανός άσος έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει σε άλλη μοτοσυκλέτα, μιας και στο παρελθόν έχει οδηγήσει Yamaha και Ducati.

 

«Επόμενος στόχος μου είναι κάτι άλλο, ή κάτι που έχω οδηγήσει στο παρελθόν. Έχω αποδείξει ότι είμαι γρήγορος με όλους τους κατασκευαστές».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Το συμβόλαιό μου λήγει φέτος, αλλά έχω ήδη προσφορά να το ανανεώσω και να μείνω».

 

Η Honda, με τους Livio Suppo και τον πρώην αντι-Πρόεδρο του HRC Shuhei Nakamoto, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Crutchlow και τον Cecchinello.

 

«Αφήνοντας τα λεφτά εκτός, το πιο σημαντικό για τον Cal είναι να έχει συμβόλαιο με τον κατασκευαστή», επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης της LCR.

 

«Δεν είναι ότι η μεταχείριση του HRC προς εμάς δεν είναι καλή, αλλά ο Cal θέλει να νοιώθει ότι κάνει ένα βήμα μπροστά με την Honda».

 

«Ένα εργοστασιακό συμβόλαιο θα είναι καλό για όλους, αλλά δεν είναι συγχρόνως κάτι υποχρεωτικό. Αν δεν ευοδωθεί κάτι τέτοιο και πάλι θα είμαστε χαρούμενοι να μείνουμε μαζί».

 

Στο παρελθόν είχε ακουστεί ότι ο Cecchinello σκέφτεται να αλλάξει πορεία στην LCR και να συνεχίσει στο Πρωτάθλημα με άλλο κατασκευαστή. Κάτι τέτοιο επανέρχεται στο προσκήνιο.

 

«Δεν ξέρω και ποια είναι τα σχέδια του Lucio για το μέλλον και αν θα μείνει με την Honda ή όχι. Δεν ξέρω...».

 

«Εγώ θέλω μια καλή ομάδα και μια καλή μοτοσυκλέτα για το 2018. Σίγουρα μ’ αρέσει η ομάδα μου εδώ, αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες στο paddock».

 

Ο Cecchinello ακουγόταν ότι συζητούσε με την Suzuki πέρυσι, ώστε να έχει αυτός μια τρίτη GSX-RR στο σχηματισμό εκκίνησης. ΄

 

Φέτος, όταν τον ρώτησαν πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δούμε την LCR με άλλον κατασκευαστή του χρόνου, αρκέστηκε να πει: «Είναι μια πολύ ανταγωνιστική αγορά».

Επόμενο άρθρο »

Bautista: Διαφορετική πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

COTA: Η ιστορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA