• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι περιμένει ο PEDROSA;
Γιατί καθυστερεί να υπογράψει στη Repsol Honda, τι σκέφτεται για την Ducati;
Νέα 02/09/2009 - 11:14
O καιρός περνάει και όσο δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την Repsol Honda τόσο τα σενάρια που θέλουν τον Dani Pedrosa να μετακομίζει στη Ducati φουντώνουν.

«Υπάρχουν συζητήσεις με τη Ducati. Ενδιαφέρονται για μένα. Δεν γνωρίζω ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά σημεία, αν και απέξω φαίνεται ότι μόνο ο Stoner μπορεί να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα σε ανταγωνιστικό ρυθμό», είπε ο Ισπανός στο ιταλικό περιοδικό Motosprint, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της Honda.

Λέγεται ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου «κολλάει» στο ότι οι άνθρωποι του HRC δεν θέλουν στα πόδια του τον μάνατζερ του Ισπανού Alberto Puig. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος για τον οποίο ο Pedrosa διστάζει να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως τονίζει ο ίδιος περιμένει να μάθει τα πλάνα της ομάδας σχετικά με τη μοτοσυκλέτα του 2010.

«Η κατάσταση είναι ακόμα όπως ήταν στο Brno: δεν υπάρχει τίποτα νέο, τίποτα συγκεκριμένο. Όπως και να χει πάντως οι συζητήσεις με την Honda είναι αρκετά προχωρημένες. Ωστόσο γνωρίζω τους λόγους που με εμποδίζουν από τα ανανεώσω τη συνεργασία μου με την Honda. To πρόβλημα είναι ότι θα ήθελα να ξέρω αν η μοτοσυκλέτα που έχω αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μου θα είναι αυτή που θα έχω και το 2010. Αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα για μένα. Ήδη η Yamaha έχει δοκιμάσει τη μοτοσυκλέτα του 2010, τη στιγμή που εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε τα πλάνα για την επόμενη σεζόν. Είναι σημαντικό μετά τον αγώνα της Valencia να έχουμε έτοιμη τη μοτοσυκλέτα της επόμενης περιόδου. Δεν θέλω να επαναληφθεί αυτό που έγινε τις προηγούμενες σεζόν όταν ήμουν αναγκασμένος να ξεκινήσω τη σεζόν με μοτοσυκλέτα που χρειαζόταν μεγάλη εξέλιξη και κατά τη διάρκεια της περιόδου αλλάζαμε συνεχώς εξαρτήματα. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε με μια καλή βάση ώστε να αποφύγουμε τα μεγάλα προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Oι πιο πετυχημένοι κατασκευαστές της 4χρονης εποχής

« Προηγούμενο άρθρο

MISANO: Τι έγινε στον αγώνα του 2008;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα