• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θέλουμε μεγάλη βελτίωση
Πως ο Bautista είναι ταχύτερος με την GP16;
Νέα 16/02/2017 - 13:23

Ούτε η δεύτερη ημέρα πήγε σύμφωνα με το πλάνο για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος ήταν μόλις 15ος και 1,350δ πίσω από την Yamaha του Vinales.

 

Από την άλλη η ταχύτερη Ducati, του Bautista, ήταν οχτώ δέκατα μπροστά κάνοντας τον Jorge να αναρωτιέται πως η GP16 είναι πιο γρήγορη από την δική του GP17...

 

«Προφανώς και χρειάζονται πολλά ακόμα... για παράδειγμα πρέπει να καταλάβω πως ο Bautista είναι ταχύτερος από εμένα σε πολλές στροφές».

 

«Είναι μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από εμένα στο γύρο και με μια μοτοσυκλέτα που θεωρητικά είναι κατώτερη από τη δική μας».

 

Στην Μαλαισία ο Lorenzo είχε σημειώσει μεγάλη πρόοδο τη δεύτερη και τρίτη ημέρα των δοκιμών. Τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

 

«Έκανα πολλούς γύρους στο 1:30 και πλησίασα το 1:29 κι αύριο θα συνεχίσουμε σ’ αυτό το μονοπάτι της βελτίωσης του ρυθμού και της κατανόησης της μοτοσυκλέτας».

 

«Είναι θετικό ότι κάναμε μερική πρόοδο σε κάποιους τομείς, αλλά δεν έχουμε κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά».

 

«Κατέβασα μισό δευτερόλεπτο το χτεσινό μου χρόνο, αλλά οι άλλοι κατέβηκαν ένα ολόκληρο και ειδικά ο Maverick. Ας πούμε ότι είμαι μακριά απ’ αυτόν και πιο κοντά στους άλλους, σε σχέση με χτες».

 

Το πρόβλημα για την Desmosedici παραμένουν οι στροφές.

 

«Σε πολλές στροφές δεν έχω την αυτοπεποίθηση ώστε να μπω γρήγορα και ν’ ανοίξω μετά το γκάζι. Εκεί είναι που χάνω πολύ».

 

«Φαίνεται ότι για την ώρα η Ducati μου είναι η πιο νευρική όσον αφορά στο χαρακτήρα του κινητήρα. Πρέπει να δουλέψουμε με τα ηλεκτρονικά και να βρούμε λύση».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Απίστευτος Valentino!

« Προηγούμενο άρθρο

PI Test Ημ. 2: Οι τελικοί χρόνοι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα