• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 05:00
Τρεις Honda, μια Yamaha και μια Ducati
Νέα 15/02/2017 - 05:27

Το δεύτερο επίσημο τεστ της χρονιάς συνεχίζεται υπό καλές συνθήκες στην πίστα του Phillip Island και απομένουν περίπου τέσσερεις ώρες για το τέλος.

 

Στην ηλιόλουστη - αν και με αρκετό αέρα - πίστα της Αυστραλίας, είναι ο Marc Marquez αυτός που έχει αναλάβει τα ηνία στη λίστα με τους χρόνους.

 

Ο άσος της Repsol Honda έχει καταφέρει να σπάσει το φράγμα του 1:30 και για την ώρα φιγουράρει στην πρώτη θέση χάρη στο 1:29,872 που έκανε λίγο νωρίτερα.

 

Από κοντά του είναι η Yamaha του Maverick Vinales. Ο συνομήλικός του σχεδόν, Maverick, είναι και αυτός στο 1:29.

 

Μόνο οι δυο Ισπανοί έχουν καταφέρει να πέσουν κάτω από το 1:30, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι λίγο πάνω από ένα δέκατο.

 

Δυο δέκατα ακόμα πιο πίσω, συναντούμε μια Honda και πάλι, αυτή του θριαμβευτή στο GP που διεξήχθη στο Phillip Island πριν μερικούς μήνες.

 

Ο λόγος για τον Cal Crutchlow που είναι μέσα στην πεντάδα και καταφέρνει να κρατά πίσω του τη δεύτερη εργοστασιακή Honda για 66χιλ του δευτερολέπτου.

 

Ο Dani Pedrosa έχει διαφορά τέσσερα δέκατα από την κορυφή και είναι η τρίτη Honda στις πρώτες τέσσερεις θέσεις!

 

Στους πέντε καλύτερους για την ώρα έχει μπει και μια Ducati, αυτή του Andrea Dovizioso που είναι 0,222δ πιο γρήγορος από τον Lorenzo.

 

Ο Jorge είναι στην έβδομη θέση, με τον εξαιρετικό Folger να βρίσκεται ανάμεσά τους! Ο εντυπωσιακός Γερμανός είναι 1,1δ περίπου πιο γρήγορος από τον Zarco που κινείται σε χαμηλά επίπεδα για την ώρα.

 

Στην 8η θέση είναι ο μοναδικός Αυστραλός της παρέας των 22 αναβατών της μεγάλης κατηγορίας που βρίσκονται στο Phillip Island.

 

Ο Jack Miller απέχει μόλις οχτώ δέκατα από την κορυφή, με τους επόμενους τέσσερεις αναβάτες πίσω του να απέχουν από τον Αυστραλό μόλις 0,147δ!

 

Bautista και Barbera έχουν βάλει τις Ducati τους μέσα στη δεκάδα με μεταξύ τους διαφορά μόλις στα δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ελάχιστα πίσω τους ο Valentino Rossi, με τον Danilo Petrucci να ακολουθεί. Ο Petrux - μαζί με τον Zarco - έχουν τους περισσότερους γύρους μέσα στην πίστα, από 51 ο καθένας.

 

Πάρα πολύ καλή παρουσία κάνει ο Karel Abraham, που είναι ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον επίσης πολύ καλό Pol Espargaro.

 

Ο τελευταίος βάζει την ΚΤΜ του μόλις 1,4δ από την κορυφή και καταφέρνει - μέχρι στιγμής - να κερδίζει την Aprilia του αδερφού του, που ακολουθεί σε απόσταση 58χιλ.

 

Στον ένα γύρο ο Andrea Iannone είναι αρκετά πιο πίσω, σε μια πίστα που έκανε καταπληκτικό αγώνα πριν από δυο χρόνια.

 

Το τεστ συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί στις 08:45 ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 07:00

« Προηγούμενο άρθρο

PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 02:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA