• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 02:00
Ξεκίνησε το 2ο τεστ του 2017
Νέα 15/02/2017 - 02:11

Αρκετό ήταν το κρύο σήμερα το πρωί στο Phillip Island και χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 30 λεπτά για να μπουν οι πρώτοι οδηγοί στην πίστα.

 

Πρώτος μπήκε ο Redding κι έκανε χρόνο στο 1:34 και τον ακολούθησε ο Petrux που ξεκίνησε με 1:33 αλλά γρήγορα «έπεσε» στο 1:32.

 

Μετά την Μαλαισία, οι ομάδες και οι οδηγοί βρίσκονται σε μια πολύ διαφορετική πίστα που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν τις απαραίτητες συγκρίσεις.

 

Φυσικά είμαστε ακόμα στην πρώτη ημέρα και στα πρώτα λεπτά των δοκιμών, με την πίστα να μην έχει σε καμμία περίπτωση το καλύτερο δυνατό κράτημα.

 

Μετά από 45 λεπτά στην πίστα, μόλις τέσσερεις ήταν οι οδηγοί που είχαν γράψει χρόνο, με τους Pol Esapargaro και Miller να προστίθενται στους δυο προαναφερθέντες.

 

 Σταδιακά όμως όλο και περισσότεροι έμπαιναν στην πίστα της Αυστραλίας, καθώς ανέβαινε και η θερμοκρασία, με αποτέλεσμα στις 02:00 να έχουν γράψει χρόνο οι 18 από τους 22 οδηγούς (λείπει ο Rabat).

 

Για την ώρα η πρώτη θέση ανήκει στον Maverick Vinales που είχε πάρει την πρώτη θέση και στις δοκιμές της Αυστραλίας το 2016, όπως άλλωστε και σε Valencia και Μαλαισία.

 

Πίσω από τον Ισπανό της Yamaha είναι ο Dovi και ακολουθεί ο Barbera, με τον Valentino Rossi να έχει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο. Στην πεντάδα είναι και ο Marquez.

 

Ο καλύτερος χρόνος, αυτός του Vinales, είναι για την ώρα 1,1δ πάνω από το 1:29,494 που είχε πετύχει πέρυσι στον αγώνα, ο θριαμβευτής Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

PI Test Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 05:00

« Προηγούμενο άρθρο

Τα μυστικά του Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA