• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: Rossi: ήμουν 1.5μ. έξω από τη γραμμή
Συνέχεια όλο το τριήμερο ήμασταν πίσω, παρά το ότι είχαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον Lorenzo
Νέα 31/08/2009 - 00:33

 

«Ήμουν 1.5μ. έξω από τη γραμμή μου και αυτό ήταν το λάθος που έκανα. Δεν έπεσα λόγω κακής επιλογής ρύθμισης του Traction Control», απάντησε στον ανταποκριτή μας Δημήτρη Διατσίδη, λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Valentino Rossi.

 

«Συνέχεια όλο το τριήμερο ήμασταν πίσω, παρά το ότι είχαμε ακριβώς τα ίδια πράγματα με τον Lorenzo. Τώρα πρέπει με την ομάδα να αναλύσουμε τα δεδομένα και να δούμε το γιατί! Πρέπει να καταλάβουμε τι συμβαίνει», συνέχισε ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

«Σήμερα μπορούσα να κάνω χρόνους στο 1:40.7, εκείνος ήταν γρηγορότερος 3 δέκατα άνετα, οπότε τον άκουγα πίσω μου και όταν πέρασε δεν θα μπορούσα να τον ακολουθήσω. Αλλά είναι καλύτερα 2ος παρά τώρα που δεν τερμάτισα», σχολίασε ο Rossi.

 

Για το γύρο που έκανε ο Kevin Schwantz με την Suzuki RGV500, είπε: «Είναι πολύ ωραίο που είδαμε αυτήν τη μοτοσυκλέτα, που ήταν κτήνος στο να την οδηγήσεις, μέσα στην πίστα με έναν Πρωταθλητή όπως ο Schwantz. Είδα χτες το βράδυ σε dirt track τον Kenny Roberts να οδηγεί μια δίχρονη 750! Απίστευτος ήχος και για τις δύο μοτοσυκλέτες. Τέτοια πράγματα κάνουν καλό στο σπορ».

Επόμενο άρθρο »

Indy live!! «Rock this stage»!

« Προηγούμενο άρθρο

INDY live: Ο «Captain America» κτύπησε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα