• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Δεν βάζουμε όρια!
Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το ‘17
Νέα 19/01/2017 - 09:49

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στο εργοστάσιο της Ducati, ενισχυμένο τόσο από τις πρόσφατες επίσημες πωλήσεις, όσο και από την παρουσία της εντυπωσιακής Diavel Diesel.

 

Σε αυτό το κλίμα κυμαίνονταν και οι πρόσφατες δηλώσεις του CEO της εταιρείας, του Claudio Domenicali, ο οποίος μίλησε λίγο πριν ξεκινήσουν οι επίσημες δοκιμές σε MotoGP και SBK-Motul.

 

«Το 2017 η Ducati είναι μια πολύ δυνατή και οικονομικά σταθερή εταιρεία κι επομένως αποτελεί μια σωστή και ταιριαστή κίνηση η ενασχόλησή μας με το χώρο των αγώνων».

 

«Επενδύουμε πολλά χρήματα για τις εργοστασιακές ομάδες μας και στα δυο Πρωταθλήματα, με εξαρτήματα που συνδέονται με την τεχνολογική εξέλιξη και χτίζοντας τις ομάδες μας με σημαντικούς αναβάτες».

 

Μετά το εξαιρετικό 2016 για τους κόκκινους, τι είναι αυτό που περιμένει ο Domenicali από τη νέα σεζόν;

 

«Πέρυσι, στα SBK ο Davies έκανε ρεκόρ νικών και οι Iannone και Dovizioso στο MotoGP μας χάρισαν δυο νίκες που τις περιμέναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Όλα αυτά έκλεισαν για τα καλά την αρνητική περίοδο της Ducati στους αγώνες. Αυτά συμβαίνουν στα αθλήματα. Φυσικά το 2017 θέλουμε περισσότερες από δυο νίκες, ενώ οι στόχοι μας στα SBK είναι πολύ φιλόδοξοι».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο νέο, μεγάλο, απόκτημα των κόκκινων στο MotoGP, τον Ισπανό πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jorge Lorenzo.

 

«Υπάρχουν αρκετοί γρήγοροι αναβάτες στο MotoGP... ο Marquez, ο Rossi, ο Pedrosa, ο Vinales. Ο Lorenzo είναι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να τερματίσει σε μια από τις πρώτες δυο θέσεις».

 

«Όμως από την άλλη δεν βάζουμε και όρια και είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Αν τα πάει καλά ο Jorge, θα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για όλους μας».

 

Τέλος, έκλεισε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul που και εκεί οι κόκκινοι βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για το 2017.

 

«Ο Chaz είναι ένας ώριμος και καλά προετοιμασμένος αναβάτης, ο οποίος θα τα πάει καλά. Ο Marco πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και πρέπει να πω ότι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Θέλω να πω ότι η φιλοσοφία μας και για τις δυο εργοστασιακές ομάδες μας σε MotoGP και SBK, είναι ότι δεν έχουμε κάποιον πρώτο και δεύτερο αναβάτη. Το αντίθετο μάλιστα».

 

«Θέλουμε ένα δίδυμο ισάξιο μεταξύ τους! Με άλλα λόγια, θέλουμε δυο αναβάτες που θα πιέζει ο ένας τον άλλον για τη νίκη, αλλά μέσα στα πλαίσια των κανονισμών. Πέρυσι υπήρξαν κάποια περιστατικά και το συζητήσαμε στην εταιρεία».

 

«Αυτό που αποφασίσαμε είναι ότι πρέπει να αποφευχθεί η αναβίωση ορισμένων περιστατικών».

Επόμενο άρθρο »

Marc VDS: Αμφιβολίες για την Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Suppo: Ο Marquez είναι φαβορί, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA