• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suppo: Ο Marquez είναι φαβορί, αλλά...
...ξεκινάει πάλι από το μηδέν!
Νέα 18/01/2017 - 14:12

Για όλους εμάς τους φίλους του MotoGP, η χρονιά ξεκινά στις 30 Ιανουαρίου με τις πρώτες δοκιμές στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

 

Πολλοί ήταν αυτοί που άλλαξαν ομάδα και μοτοσυκλέτα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Marc Marquez, ο οποίος ξεκινά και το 2017 ως το φαβορί για τον Τίτλο.

 

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι στο γκαράζ της Honda: «Έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία Πρωταθλήματα. Είναι λογικό να ξεκινά ως φαβορί», λέει ο Suppo.

 

«Ωστόσο αλήθεια είναι και το γεγονός ότι ξεκινάμε από την αρχή, από το μηδέν κάθε χρονιά και όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες για νίκη».

 

Ο Ιταλός μάνατζερ της Honda δεν θέλει να ξεκινήσει τη χρονιά υποτιμώντας τους αντιπάλους του.

 

«Η Yamaha είναι πολύ δυνατή κι έχει μια πολύ δυνατή ομάδα με τους Rossi και Vinales. Η Ducati θα κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά με τον Jorge Lorenzo».

 

«Επιπλέον η Suzuki, αν συνεχίσει την πρόοδο και την ανοδική πορεία του 2016, θα είναι οπωσδήποτε ένα άλλο εργοστάσιο που θα πρέπει να προσέχουμε».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δορυφορικούς αναβάτες της Honda, τον Jack Miller και τον Cal Crutchlow.

 

«Φέτος ο Jack πρέπει ν’ αποδείξει ότι έχει ό,τι πρέπει για να είναι στην κατηγορία. Όσο για τον Cal, θεωρώ ότι είναι στο επίπεδο απόδοσης που είχε όταν ήταν στην Tech3».

 

Δεν ξέχασε όμως να πει μερικά λόγια και για τους Tito Rabat και Dani Pedrosa.

 

«Ο Tito δυσκολεύτηκε πολύ το 2016 και εξαιτίας των θεμάτων που είχαμε με τα ηλεκτρονικά. Δουλεύει σκληρά όμως και περιμένω σημαντική βελτίωση».

 

«Και ο Dani δυσκολεύτηκε με τα νέα ηλεκτρονικά, όμως κέρδισε στο Misano. Αν δεν τραυματιζόταν, είμαι βέβαιος ότι θα κέρδιζε κι άλλους αγώνες».

 

Ο Suppo είναι βέβαιος και για ένα άλλο πράγμα: ότι τα προβλήματα που είχε η RC213V στις αρχές του ’16, αποτελούν μακρινό παρελθόν.

 

Ούτε ανησυχεί για την κατάργηση των φτερών.

 

«Το πλαίσιο της Honda είχε εξελιχθεί χωρίς τα φτερά, τα οποία προστέθηκαν αργότερα. Έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

«Ευτυχώς έχουμε λύσει και τα θέματα με την ECU και το ενιαίο software, τα οποία μας δυσκόλεψαν στην αρχή της περασμένης σεζόν».

 

Τέλος αναφέρθηκε στην Moto3, εκεί που η Honda έχει βλέψεις Τίτλου με τον Romano Fenati που υπέγραψε στην Ongetta Rivacold.

 

«Με βάση την εμπειρία και την ταχύτητά του, θα τον έβαζα οπωσδήποτε ανάμεσα στα φαβορί».

 

«Είμαι σίγουρος ότι ωρίμασε μετά τα γεγονότα του ’16 ενώ θα τον βοηθήσει και η παρουσία του σε μια ομάδα περισσότερο ευχάριστη και χαλαρή».

Επόμενο άρθρο »

Ducati: Δεν βάζουμε όρια!

« Προηγούμενο άρθρο

Δύναμη χαρακτήρα και τεχνική πληροφόρηση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA