• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΙNDIANAPOLIS: Νίκη Espargaro στα 125cc.
Πρώτη νίκη για τον Ισπανό, μετά από συγκλονιστικό αγώνα.
Νέα 30/08/2009 - 18:52

Η μάχη μεταξύ των πέντε πρωτοπόρων στον αγώνα των 125cc στην Indianapolis, που κράτησε μέχρι τον τελευταίο γύρο, ανέδειξε τελικά νικητή τον Pol Espargaró (Derbi Racing), ο οποίος πήρε την πρώτη νίκη της καριέρας του στην Αμερικάνικη πίστα.

 

Ο νεαρός Ισπανός πήρε το αίμα του πίσω, για τον περσινό αγώνα. Το 2008, ο Espargaro ήταν πρώτος, όταν αποφασίστηκε ο αγώνας να ακυρωθεί λόγω του καιρού. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Βρετανός Bradley Smith (Bancaja Aspar), που ήταν σταθερά γρήγορος, σε όλο τον αγώνα. Ο Simone Corsi (Fontana Racing) τερμάτισε τρίτος, τρία δέκατα πίσω από τον Smith, παίρνοντας έτσι το δεύτερο φετινό του βάθρο.

 

Την πεντάδα συμπλήρωσαν οι Nico Terol (Jack & Jones) και Julián Simón (Bancaja Aspar), στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Terol προηγήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και προσπεράστηκε στον συγκλονιστικό τελευταίο γύρο, όπου ο καθένας εκ των πέντε πρώτων θα μπορούσε να έχει νικήσει.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Marc Márquez (Red Bull KTM), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Joan Olivé (Derbi Racing), Takaaki Nakagami (Ongetta Team I.S.P.A.) και Dominique Aegerter (Ajo Interwetten).

Επόμενο άρθρο »

INDIANAPOLIS: Νίκη Simoncelli στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

«Πράσινο» για την ενοικίαση κινητήρων από το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα