• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
INDY live: O De Angelis έκπληξη, ο Rossi δυνατός!
Φαίνεται ότι το παιδί-θαύμα βρήκε και πάλι τις σωστές ρυθμίσεις και θα καταφέρει να ακολουθήσει τους Pedrosa – Lorenzo
Νέα 30/08/2009 - 17:08

 

Ο Alex De Angelis έκανε την έκπληξη στον τελευταίο γύρο του πρωινού ζεστάματος, με έναν πραγματικά καλό χρόνο για τα δεδομένα της κρύας σχετικά πίστας. Με 1:40.446 o οδηγός από το San Marino έδειξε ότι αξίζει της προσοχής που του δίνει αυτή τη στιγμή η ομάδα της Pramac Ducati που όπως σε Παγκόσμια αποκλειστικότητα γράψαμε χτες στο site ενδιαφέρθηκε για τον νεαρό οδηγό και μάλιστα αργότερα χτες το απόγευμα έγινε και το πρώτο ραντεβού των δύο πλευρών.

 

Όμως η άλλη έκπληξη του ζεστάματος – που δεν είναι έκπληξη τελικά – είναι η δύναμη του Valentino Rossi, που σημείωσε μεν τον 4ο χρόνο, όμως ήταν ο πιο σταθερός σε χρόνους κάτω από το 1:41, με 5 γύρους συνολικά, έναντι 4 του Lorenzo, 3 του Pedrosa και 2 του De Angelis.

Έτσι φαίνεται ότι το παιδί-θαύμα βρήκε και πάλι τις σωστές ρυθμίσεις και θα καταφέρει να ακολουθήσει τους Pedrosa – Lorenzo που μέχρι χτες έδειχναν ότι η υπόθεση νίκη θα ήταν Ισπανική.

 

Ο Pedrosa με τη σειρά του έδειξε τη σταθερότητα που έχει από την Παρασκευή και ο Lorenzo ότι θα το παλέψει σκληρά.

Ο Toni Elias με την 5η θέση ήταν ο πρώτος από το 2ο γκρουπ οδηγών που βρίσκονται στο 1:41 και δείχνει ότι και πάλι θα κάνει έναν καλό αγώνα, στην ύστατη προσπάθειά του να βρει μια θέση το 2010.

 

Ο Nicky Hayden αυτή τη φορά επικράτησε του συμπατριώτη του Colin Edwards και βρέθηκαν μπροστά από τον Marco Melandri που αγωνίζεται πια χωρίς άγχος.

Ο Andrea Dovizioso στην 9η θέση δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος, ενώ λίγο καλύτερα πήγε ο Capirossi που συμπλήρωσε τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

«Πράσινο» για την ενοικίαση κινητήρων από το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: "Όχι αρκετά γρήγορος!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα