• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: “Τεράστιος” ο Vinales!
Έκανε τρομερό χρόνο
Νέα 17/11/2016 - 09:55

Με πολύ κολακευτικά λόγια μίλησε ο Valentino Rossi για το νέο του ομόσταυλο, τον Maverick Vinales, τονίζοντας πόσο εντυπωσιασμένος ήταν με τον «τεράστιο» χρόνο του.

 

Ο Vinales - που οδήγησε για πρώτη φορά την Μ1 στο διήμερο τεστ - είχε μόνο τη φετινή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του και όχι αυτή του 2017.

 

Την Τρίτη ήταν ο ταχύτερος όλων, με διαφορά 20χιλ από τον Rossi, ενώ χτες κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό χρόνο: το 1:29,975 και ήταν ο μόνος που «έπεσε» κάτω από το 1:30.

 

«Ήταν αρκετά εντυπωσιακός από την Τρίτη και χτες ακόμα περισσότερο», ήταν τα λόγια του Valentino Rossi. «Έκανε 1:29 και αυτός είναι τεράστιος χρόνος. Ήταν καταπληκτικό το ντεμπούτο του».

 

Ενώ στον Vinales έδωσαν τη μοτοσυκλέτα του 2016 για να εξοικειωθεί, ο Valentino έκανε διάφορες δοκιμές με αυτή του 2017.

 

«Κάναμε πολλή δουλειά, πολλούς γύρους και συγκρίναμε την παλιά με τη νέα και αξιολογήσαμε το νέο κινητήρα και το νέο πλαίσιο».

 

«Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε, αυτό είναι σίγουρο, ειδικά με τον κινητήρα αλλά και με το πλαίσιο».

 

«Η πρώτη αίσθηση είναι καλή, αλλά θέλουμε κάτι διαφορετικό στις ρυθμίσεις. Χρειαζόμαστε χρόνο για να κατανοήσουμε την ισορροπία».

 

«Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην επιτάχυνση και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να έχουμε ακόμα καλύτερη έξοδο από τις στροφές».

 

Όταν τον ρώτησαν αν είδε βελτίωση με το μοτέρ, σε σχέση με την Τρίτη που το είχε χαρακτηρίσει: “όχι φανταστικό” ο Vale είπε:

 

«Η αίσθηση είναι η ίδια. Δεν έχουμε τεράστια βελτίωση σ’ αυτόν τον τομέα. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Vinales στους διεκδικητές!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Το 2017 θα είναι υπέροχο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα