• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Το 2017 θα είναι υπέροχο!
Τέλος στις δοκιμές, φοβερός Vinales στο 1:29
Νέα 16/11/2016 - 19:22

Τα μηνύματα ενόψει της νέας σεζόν είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, μετά το τέλος των επίσημων δοκιμών στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia!

 

Πολλές αλλαγές, πολλοί οδηγοί δοκίμασαν τις νέες τους μοτοσυκλέτες και πάρα πολλή δουλειά που περίμενε τα επιτελεία όλων των ομάδων.

 

Η σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκε και πάλι με τον Maverick Vinales στην κορυφή, εντυπωσιάζοντας τους θεατές αλλά και τους συναθλητές του.

 

Ο Ισπανός άσος της Yamaha έδειξε τρομερή προσαρμοστικότητα στη νέα του μοτοσυκλέτα, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν μόνο η ταχύτητα που εντυπωσίασε τους μπλε.

 

Με το 1:29,975 που έκανε σήμερα ο Vinales, θα είχε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες του Σαββάτου. Άλλωστε ήταν ο μόνος που κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 1:30 στο τεστ!

 

Στη δεύτερη θέση ο Marc Marquez, με διαφορά μόλις 0,196δ από το χρόνο του συμπατριώτη του, με τον Ισπανό να συνεχίζει να ψάχνει λύσεις στον τομέα της επιτάχυνσης.

 

Πίσω από την Yamaha και την Honda, στην τρίτη θέση, βρίσκουμε την Ducati του Andrea Dovizioso, ενώ ο πρώην ομόσταυλός του, ο Iannone, ανέβασε την Suzuki στην 4η θέση!

 

Εξαιρετικός ήταν λοιπόν και ο Iannone, ο οποίος ήδη από χτες είχε δείξει ότι νοιώθει καλά πάνω στην GSX-RR κατεβάζοντας πάνω από μισό δευτερόλεπτο το χτεσινό του χρόνο.

 

Στην 5η θέση ήταν ο Dani Pedrosa, ενώ πιο πίσω Cal Crutchlow και Valentino Rossi έκαναν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, με τον Βρετανό να κερδίζει την 6η θέση βάσει του δεύτερου καλύτερου γύρου του.

 

Πίσω από τον Rossi, με διαφορά 35χιλ ήταν ο Jorge Lorenzo πάνω στη δεύτερη εργοστασιακή Ducati.

 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα τι δοκίμασαν οι δυο οδηγοί σήμερα, προφανώς όμως οι χρόνοι πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.

 

Ο Aleix Espargaro έβαλε στη δεκάδα την Aprilia με διαφορά στα εννέα δέκατα από την κορυφή, εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητά του και όντας 1δ πιο γρήγορος από την καλύτερη KTM.

 

Καταπληκτική πρώτη παρουσία στη μεγάλη κατηγορία είχαν και δυο νεοφερμένοι, ο Jonas Folger και ο Johann Zarco. Οι δυο αναβάτες της Tech3 πήραν την 10η και 11η θέση.

 

Ο Γερμανός άσος κατάφερε να επικρατήσει της μάχης τους με το χρονόμετρο για μόλις 67χιλ, χωρίς όμως τα πρώτα αυτά αποτελέσματα να αποτελούν κάτι περισσότερο από ενδείξεις.

 

Εφτά περίπου δέκατα διαφοράς χώριζαν τις δυο KTM, με τον Pol Espargaro να είναι 17ος και τον Bradley Smith στην 20η θέση.

 

Η διαφορά των 1,8δ από την κορυφή δεν πρέπει να απογοητεύει τους ανθρώπους της ομάδας.

 

Μια ώρα διακοπής είχαμε το πρωί από τις πτώσεις των Rins και Iannone. Ο Ισπανός ήταν τελευταίος σήμερα. Ο Lowes δεν μπήκε καθόλου στην πίστα μετά τη χτεσινή του πτώση.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: “Τεράστιος” ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Yamaha: Πολύ σίγουρος, πολύ ευαίσθητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα