• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μια από τις poles...
...που τις διασκέδασα περισσότερο!
Νέα 12/11/2016 - 23:41

Στον τελευταίο του αγώνα με την Yamaha, ο Jorge Lorenzo θα ξεκινήσει από την pole position μετά την εξαιρετική του παρουσία σήμερα στις κατατακτήριες.

 

Οι διαθέσεις του Ισπανού για τον αυριανό αγώνα είναι ξεκάθαρες: θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, την πρώτη της Yamaha μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες πριν.

 

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα, αλλά ο αγώνας είναι που μετράει. Είχα εμπιστοσύνη στα ελαστικά και σε κάθε μου έξοδο βελτιωνόμουν. Ό,τι λύσεις εφαρμόσαμε, ήταν θετικές».

 

«Νομίζω ότι επιτέλους βρήκα την πίστη που έψαχνα με τα Michelin, ώστε να μπορώ να φτάσω στην κορυφή».

 

Για πολλούς ο Lorenzo είναι το μεγάλο φαβορί αύριο. Ο ίδιος προσπαθεί να μείνει προσγειωμένος: «Ο ένας γύρος με μαλακά ελαστικά και λίγο καύσιμο είναι ένα πράγμα, αλλά ο αγώνας είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

 

«Είμαστε ανταγωνιστικοί με κάθε επιλογή που έχουμε εδώ και αύριο θα αποφασίσουμε ποια ελαστικά θα είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς. Νοιώθω καλά και ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για αύριο».

 

Στη συνέχεια του ζήτησαν να συγκρίνει αυτή την τελευταία του pole position με την Yamaha και την πρώτη του με τους μπλε: «Το 2008 ήταν απρόσμενη η pole, αν και ήμουν δυνατός στις άλλες περιόδους».

 

«Για να πω την αλήθεια δεν το σκεφτόμουν αυτό το ενδεχόμενο και γι’ αυτό δεν το διασκέδασα και ιδιαίτερα. Αυτή όμως σήμερα τη χάρηκα, ίσως γιατί είμαι πιο έμπειρος και ξέρω πια πως να γιορτάζω κάποιες δεδομένες στιγμές».

 

Τι είναι άραγε πιο σημαντικό για τον Jorge Lorenzo; Να κερδίσει τον τελευταίο φετινό αγώνα ή να τερματίσει τρίτος στη βαθμολογία;

 

«Θα δούμε πως θα εξελιχθεί ο αγώνας και ειδικά πως θα πάει ο Vinales. Πολλά θα εξαρτηθούν από το που θα είναι. Πραγματικά θέλω να κερδίσω, αλλά θα συλλογίζομαι και την τρίτη θέση στη βαθμολογία».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Επίπονο Σ/Κ

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: 30 γύροι...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA