• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: 30 γύροι...
...30 εξετάσεις!
Νέα 12/11/2016 - 23:09

Η πέμπτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές μπορεί να μην ακούγεται σαν ένα ιδιαίτερα καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν μιλάμε για τον αναβάτη που κέρδισε τον προηγούμενο αγώνα.

 

Ωστόσο ο Andrea Dovizioso είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να κρατά τα καλά και να μην απογοητεύεται εύκολα. «Έκανα καλές κατατακτήριες, αν και αργήσαμε να καταλάβουμε ότι το μαλακό ελαστικό μπροστά ήταν το καλύτερο για μας».

 

«Αυτό ισχύει και για το ρυθμό αγώνα», πρόσθεσε ο Dovi και συνέχισε: «Δουλέψαμε καλά όμως. Στις ΕΔ4 ήμουν ένατος, όμως έμεινα όλο το διάστημα με πολύ φθαρμένα ελαστικά και ήμουν γρήγορος».

 

Είναι όμως τόσο γρήγορος, ώστε να μπορεί να ελπίζει ότι θα καταφέρει να διεκδικήσει το βάθρο απέναντι στις δυο Yamaha, την Suzuki του Vinales και τον Marc Marquez;

 

«Υπάρχουν ελπίδες. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Lorenzo και ο Marquez έχουν το κάτι παραπάνω για την ώρα, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν από την προσέγγισή τους στον αγώνα».

 

«Νομίζω ότι ο Jorge θα προσπαθήσει να ξεφύγει, αλλά το πίσω ελαστικό αποτελεί περιορισμό. Απ’ ότι ξέρω οι Yamaha υποφέρουν με το πίσω ελαστικό και θα πρέπει να το διαχειριστεί για 30 γύρους».

 

«Νομίζω ότι όσον αφορά στον Valentino, μπορώ να παλέψω μαζί του γιατί η ταχύτητά μας είναι παρόμοια. Δεν είναι όμως και ο μοναδικός μου αντίπαλος, καθώς σήμερα βελτιώθηκε και ο Iannone».

 

«Και ο Pedrosa δείχνει καλός, αλλά όπως πάντα δεν είναι εύκολο να μπορέσουμε να διακρίνουμε τη δυναμική του».

 

Ο αυριανός αγώνας μόνο εύκολος δεν θα είναι για τους αναβάτες και ο Dovizioso ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός στην τοποθέτησή του γι’ αυτόν: «Όταν τερματίσεις και δεις τους χρόνους σου... είναι σαν εξετάσεις».

 

«Σαν να περνάς εξετάσεις 30 φορές! Και αυτό είναι που κάνει τον αγώνα αύριο πολύ μεγάλο, από ψυχολογικής άποψης».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μια από τις poles...

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Φαβορί ο Lorenzo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA