• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia MotoGP: ΕΔ3
Ορεξάτος ο Marquez, κοντά του ο Vinales!
Νέα 12/11/2016 - 13:01

Τις διαθέσεις του για τον αγώνα της Κυριακής έδειξε πριν από λίγο ο Marc Marquez, παίρνοντας την πρώτη θέση στις ΕΔ3 έχοντας παράλληλα και δυνατό ρυθμό.

 

Ο 23χρονος ήταν δεύτερος την Παρασκευή και σήμερα κατάφερε να βελτιώσει μισό δευτερόλεπτο το χρόνο του και να πλησιάσει στα δυο δέκατα τον απόλυτο χρόνο της πίστας.

 

Κοντά του όμως είναι και ο Vinales, τόσο στον ένα γύρο όσο και σε ρυθμό, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά το πόσο μεγάλη πρόοδο έχει κάνει η Suzuki σε σχέση με πέρυσι.

 

Μετά τη δεύτερή του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, αυτή στην Sepang, ο Dovi ήταν τρίτος σήμερα, ενώ έκλεψε την παράσταση ο Dani Pedrosa, ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό σε κλείδα και πόδι, κατάφερε να κάνει τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Jorge Lorenzo επέλεξε να μην βάλει ένα καινούργιο ελαστικό στο τέλος κι έτσι δεν κατάφερε να κατεβάσει το χτεσινό του χρόνο. Η σημερινή επίδοσή του τον έφερε στην πέμπτη θέση.

 

Δυνατός συνεχίζει και ο Pol Espargaro, που πήρε την έκτη θέση μπροστά από τον αδερφό του τον Aleix. Με κοντινούς χρόνους μεταξύ τους, οι Iannone, Rossi και Smith έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Τη μάχη για τις δυο προνομιούχες θέσεις στις ΚΑΤ1 θα δώσουν οι Cal Crutchlow, Scott Redding και Hector Barbera. Μετά την απογοήτευση της Παρασκευής, η KTM σημείωσε πρόοδο σήμερα.

 

Ο  Mika Kallio - ο 34χρονος δοκιμαστής της ομάδας - κατάφερε να κατεβάσει οχτώ δέκατα το χτεσινό του χρόνοι, βρίσκοντας προφανώς λύσεις στο πρόβλημα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό.

 

Η διαφορά της KTM από την κορυφή μειώθηκε στα 2,5δ ενώ η διαφορά του Kallio από την ταχύτερη Aprilia - του Bradl στην 14η θέση - διαμορφώθηκε στα 1,4δ.

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA