• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto3: ΕΔ3
Εφτά οδηγοί στο ’39, 1ος ο Locatelli
Νέα 12/11/2016 - 11:22

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ξεκινά από τους 9o C και να μην ξεπερνά τους 13o C στις ΕΔ3, οι οδηγοί της Moto3 κατάφεραν στις σχετικά κρύες συνθήκες να κάνουν καλούς χρόνους.

 

Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Andrea Locatelli, στον τελευταίο του αγώνα στην Moto3 καθώς του χρόνου θα είναι στη μεσαία κατηγορία. Ο Ιταλός έκανε 1:39,628 αφήνοντας δυο δέκατα πίσω του τον δεύτερο.

 

Εφτά συνολικά αναβάτες κατάφεραν να σπάσουν το φράγμα του 1:40, με τις KTM να κυριαρχούν με πέντε μοτοσυκλέτες έναντι δυο των Honda. Ο Guevara, όπως και χτες, πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Ο Aron Canet ήταν η καλύτερη Honda, κατεβάζοντας σημαντικά το χρόνο του στον τελευταίο γύρο. Ο μόνος, μαζί με τον Mir, από τους πρώτους δέκα που δεν έκανε τον καλό του χρόνο στο τέλος, ήταν ο Binder.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, όπως και ο Mir και λίγο αργότερα ο Bendsneyder, ήταν αυτοί που έκαναν δυνατούς χρόνους περίπου 17-18 λεπτά πριν το τέλος.

 

Μ’ αυτό το χρόνο - το 1:39,909 - έμεινε ως το τέλος ο Ν.Αφρικανός, που πήρε την τέταρτη θέση, ενώ το 1:39,974 δεν κατάφερε να βελτιώσει στο τέλος ούτε ο Mir, που έμεινε 7ος.

 

Ο Quartararo ήταν ακριβώς τρία δέκατα πιο αργός από τον Locatelli στην πρώτη θέση, ενώ πίσω του - στην έκτη θέση - βρίσκουμε τον Niccolo Antonelli.

 

Η τρίτη Honda στη δεκάδα, πίσω από αυτές των Canet και Antonelli, ήταν η μοτοσυκλέτα του Jakub Kornfeil. Ακολουθούν δυο Mahindra, με τον Martin να κερδίζει για 28χιλ τον ομόσταυλό του, τον Pecco Bagnaia, για την 9η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Συνεχής βελτίωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA