• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Ενός κακού...
Μύρια έπονται!
Νέα 04/11/2016 - 10:38

Τίποτα δεν του πάει του Sam Lowes το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά την επικράτησή του στο Grand Prix της Aragon που τον έβαλε και πάλι στο «παιχνίδι» του Τίτλου.

 

Ο Βρετανός άσος, ο οποίος τη νέα σεζόν θα είναι στην εργοστασιακή ομάδα της Aprilia στη μεγάλη κατηγορία, είχε τρεις πτώσεις στους ισάριθμους αγώνες σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία.

 

«Τίποτα δεν μου πάει αυτό το διάστημα», παραδέχτηκε ο Lowes μετά τη νέα του πτώση, μόλις στον δεύτερο γύρο, στον αγώνα της Sepang.

 

«Είναι αυτές οι συνθήκες... έχασα το μπροστινό ενώ δεν πήγαινα και τόσο γρήγορα. Δεν πάλευα να κερδίσω θέσεις, απλά πήγαινα με τη ροή. Έπρεπε να το κάνω, αλλά και πάλι δεν μου βγήκε».

 

«Γλίστραγε πολύ. Ήταν η αλλαγή στην άσφαλτο, καθώς στέγνωνε σταδιακά. Ίσως το λάθος να ήταν που δεν πίεζα πολύ. Πάντως σίγουρα δεν παραπίεζα, διότι οι άλλοι με πέρναγαν».

 

«Από το Silverstone ξεκίνησαν όλα. Τα έδωσα όλα, πάλεψα με την καρδιά μου και ήμουν έτοιμος για το τέλειο Σ/Κ και μετά ήρθε το περιστατικό με τον Zarco. Ήμουν απογοητευμένος».

 

«Δεν έχω κάτι με τον Zarco, είναι εντάξει τύπος. Αυτό το περιστατικό όμως με επηρέασε και στο Misano, όπου έπεσα επειδή ενδεχομένως ήμουν νευρικός με ό,τι είχε γίνει με τον Zarco».

 

«Μετά κέρδισα στην Aragon και πίστεψα ότι όλα άλλαξαν, όμως στην Ιαπωνία και πάλι μπλέχτηκα σε μάχες με τον Zarco! Μου δίπλωσε το μπροστινό, χτύπησα και σ’ ένα σαμαράκι... διαφορετικά θα έκανα καλό αγώνα».

 

«Μετά στο Phillip Island ήρθε η καταστροφή. Χτύπησα το κεφάλι μου την πρώτη ημέρα και μετά είχα την πολύ σφοδρή πτώση στο ζέσταμα, με τη μοτοσυκλέτα να είναι χαλασμένη στον αγώνα».

 

«Οι άνθρωποι με κατακρίνουν και το δέχομαι. Πρέπει να πέφτω λιγότερο. Δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Είμαι όμως εδώ. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δεν μπόρεσα να κερδίσω τον Τίτλο, αυτό το ήξερα όμως από το Silverstone».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Να μείνουν ή να φύγουν;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Θα πάλευα για Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA