• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Το «κατηγορώ» της Ducati!
Domenicali κατά Rea/Sykes για «αντιαθλητική» συμπεριφορά
Νέα 03/11/2016 - 11:57

Έντονη κριτική άσκησε ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali, στους αναβάτες της Kawasaki Jonathan Rea και Tom Sykes, λέγοντας ότι όσα έγιναν στον τελευταίο Γύρο του Qatar δεν ήταν στο πνεύμα του υγιούς ανταγωνισμού.

 

Θυμίζουμε ότι ο Rea πίεζε όσο μπορούσε για τη νίκη απέναντι στον Davies στον δεύτερο αγώνα του Qatar. Όταν όμως ο - ήδη Πρωταθλητής - Rea συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να κερδίσει, έκοψε ταχύτητα!

 

Πίσω του, στην 3η θέση, ήταν ο Tom Sykes για τον οποίο οι 16β δεν ήταν αρκετοί ώστε να τον κρατήσουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Θα χρειαζόταν τους 20β της 2ης θέσης και αυτή ακριβώς του χάρισε ο Rea.

 

Για τον Claudio Domenicali - του οποίου ο αναβάτης, ο Davies έχασε τη 2η θέση στη βαθμολογία - ήταν μια κίνηση αμφισβητούμενη και οπωσδήποτε αντιαθλητική, όπως είπε στο σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας.

 

«Αυτό το Σ/Κ, με τις δυο νίκες του Chaz Davies και της Panigale R, φτάσαμε τις έξι συνεχόμενες και ο Chaz πάρα πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα»,

 

«Αυτή όμως την έχασε τελικά από μια αμφισβητούμενη και οπωσδήποτε αντιαθλητική κίνηση των αντιπάλων του, στους τελευταίους γύρους του δεύτερου αγώνα».

 

Απογοητευμένος ήταν - όπως είναι φυσικό - και ο CEO τη Aruba.it Ducati, Stefano Cecconi, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το φινάλε του Πρωταθλήματος «κοροϊδία»!

 

Από την πλευρά του ο Jonathan Rea δήλωνε μετά το τέλος του αγώνα ότι μιας και δεν μπορούσε να κερδίσει, αποφάσισε να δουλέψει για την Kawasaki και να δώσει στην ομάδα του το πρώτο της 1-2 στα SBK.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: 7η θέση από τα pits!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rea για τον Τίτλο του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA