• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Το άξιζε!
Έδωσε συγχαρητήρια στον Zarco
Νέα 02/11/2016 - 12:48

Ο Alex Rins ήταν ένας από τους διεκδικητές του Τίτλου φέτος, στην κατηγορία της Moto2, έχοντας καταφέρει πέρυσι - στην πρώτη του σεζόν - να τερματίσει δεύτερος.

 

Φέτος ήταν μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Zarco πριν την έναρξη των τριών συνεχόμενων αγώνων σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Μαλαισία.

 

Όμως ο Ισπανός δεν είχε καλή παρουσία και μετά τις δυο πτώσεις του σε Motegi και Phillip Island, δεν κατάφερε παρά μόνο την 14η θέση στην Sepang.

 

Μετά την ανάδειξη του Johann Zarco σε Πρωταθλητή της κατηγορίας και φέτος, ο Rins συνεχάρη τον συναθλητή του και στρέφει το ενδιαφέρον του στην Valencia.

 

Εκεί, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, ο Ισπανός θα προσπαθήσει να είναι αυτός που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πριν ανέβει του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

 

«Θέλω να συγχαρώ τον Zarco και την ομάδα του για τον Τίτλο. Ήταν σταθερός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και το άξιζε», είπε ο Rins που υπολείπεται 11β από τον Luthi στη 2η θέση.

 

«Ο αγώνας μας ήταν δύσκολος από τόσο πίσω (σ.σ. 23ος στο grid) αλλά ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα και με αυτοπεποίθηση, όσο υπήρχε πολύ νερό».

 

«Όταν άρχισε να στεγνώνει έχασα σε αίσθηση και δεν μπορούσα να είμαι γρήγορος. Τώρα θα παλέψουμε για τη δεύτερη θέση στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην Valencia».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Υπερηφάνεια!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul: Τον παραδέχομαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA