• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Οδήγησα με την καρδιά μου!
Ο Rea μιλάει για τον δεύτερο αγώνα στο Qatar
Νέα 01/11/2016 - 11:06

Έχοντας εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή από τον πρώτο αγώνα, ο Jonathan Rea τόνισε ότι οδήγησε με την καρδιά του στο δεύτερο, εξασφαλίζοντας στην Kawasaki το πρώτο της 1-2.

 

Ο δεύτερος αγώνας ήταν ένα σπριντ δέκα γύρων, μετά τη διακοπή που είχαμε στην πρώτη εκκίνηση, με τον κινητήρα της Kawasaki του Saeed al Sulaiti να σπάει και να αφήνει λάδια στην 1.

 

Ο Rea έμενε κοντά στον πρωτοπόρο Chaz Davie σε απόσταση μερικών δεκάτων, όμως στον τελευταίο γύρο έκοψε και άφησε τον Sykes να τον περάσει για να πάρει αυτός τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

 

Προσπάθησε να περάσει τον Davies και στην πορεία του αγώνα έκανε νέο ρεκόρ πίστας, αλλά μόλις είδε ότι δεν θα τα κατάφερνε αποφάσισε να βοηθήσει τον ομόσταυλό του και την ομάδα του.

 

«Οδήγησα με την καρδιά μου, όπως είμαι σε θέση να το κάνω. Σε έναν αγώνα δέκα γύρων, όταν ξεκινάς από την ένατη θέση, δεν είναι και ό,τι καλύτερο», σχολίασε ο Jonathan Rea.

 

«Νικήθηκα στις πρώτες δυο στροφές και πέρασα πολύ ώρα πίσω από τον Haslam και τον Tom. Ο Chaz μπροστά μου έκανε διαφορά, αλλά την κάλυψα πολύ γρήγορα».

 

«Όταν είδα ότι δεν ήταν εφικτό να κερδίσω, αποφάσισα να δουλέψω για την ομάδα μου, την Kawasaki. Κάναμε έναν πραγματικά πολύ γρήγορο αγώνα εδώ. Κάναμε ρεκόρ πίστας και πήραμε την pole position και τον Τίτλο».

 

Ο Jonathan Rea κέρδισε τον Τίτλο με 51β διαφοράς από τον δεύτερο, ενώ έγινε και ο πρώτος αναβάτης στα SBK που παίρνει δυο συνεχόμενους Τίτλους, μετά τον Carl Fogarty (1998-99). 

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Γλυκόπικρη γεύση

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Του χρόνου καλύτεροι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA