• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2: Νίκη και Τίτλος για Zarco!
Ο πρώτος Γάλλος με δυο Τίτλους στην καριέρα του
Νέα 30/10/2016 - 09:34

Ο Johann Zarco εξασφάλισε τον δεύτερο Τίτλο της καριέρας του, μετά από έναν δυνατό αγώνα που έκανε σήμερα στην Μαλαισία στους τελευταίους έξι γύρους.

 

Ο Γάλλος ήξερε ότι είχε καταπληκτικό ρυθμό σε βρεγμένη πίστα που στεγνώνει, όπως έδειξε άλλωστε το Σάββατο που πήρε μια τρομερή pole position.

 

Στην εκκίνηση του αγώνα και με γεμάτο ντεπόζιτο δεν ένοιωθε τόσο καλά, όπως το ίδιο συνέβη και με τη βρεγμένη πίστα στους πρώτους γύρους. Ωστόσο κατάφερε να μείνει κοντά στους Morbidelli και Folger.

 

Ο Morbido έδωσε το ρυθμό και κρατούσε το προβάδισμα, την ώρα που πίσω του ο Zarco ξεπερνούσε το εμπόδιο του Folger για να ανέβει στη δεύτερη θέση.

 

Εκεί ο Γάλλος έμεινε μέχρι και έξι γύρους πριν το τέλος, ακολουθώντας τον Franco Morbidelli, τον οποίο όμως πέρασε στην αρχή του 14ου γύρου και στο τέλος του είχε καταφέρει να κάνει διαφορά 1.2δ από τον Ιταλό!

 

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Zarco, ο οποίος κατέβαζε συνεχώς τους χρόνους και μεγάλωνε τη διαφορά του από τον Morbido, ο οποίος θα έδινε τη μάχη για τη 2η θέση με τον Folger.

 

Έτσι ο Zarco πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού πανηγυρίζοντας τη νίκη και τον Τίτλο με μια σούζα, ενώ αργότερα - μαζί με έναν σωσία του - έκανε τη χαρακτηριστική τούμπα του!

 

Στη μάχη για τη 2η θέση επικράτησε τελικά ο Morbidelli, ύστερα από ένα λάθος κι ένα άνοιγμα της γραμμής που είχε ο Folger στον προτελευταίο γύρο του, όταν έχασε εφτά δέκατα από τον αντίπαλό του.

 

Ο Baldassarri έκανε μοναχικό αγώνα στην 4η θέση, τερματίζοντας πάνω από 3δ μπροστά από τον Syahrin, τον Μαλαίσιο που πανηγύρισε μια πολύ καλή 5η θέση με τους συμπατριώτες του.

 

Ο Xavi Vierge με την Tech3 πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto2 περνώντας τη γραμμή τερματισμού στην 8η θέση, πίσω από τους Luthi (6ος) και Marquez (7ος).

 

Σημαντικούς βαθμούς πήρε ο Luca Marini - εφτά - με την 9η θέση του σήμερα και ξεπέρασε τον τραυματία Miguel Oliveira στη βαθμολογία, καθώς οι δυο τους δίνουν τη μάχη για τον καλύτερο νεοφερμένο στην κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: Ο χορός των πτώσεων!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA